Brezplačna delavnica - »Kako lahko hitro in uspešno zaključite pogajanja o prodaji« in »S spletno rezervacijo terminov do večjega števila lojalnih strank«, Martjanci

Brezplačna delavnica - »Kako lahko hitro in uspešno zaključite pogajanja o prodaji« in »S spletno rezervacijo terminov do večjega števila lojalnih strank«, Martjanci

12. 11. 2013

Datum: 3. december 2013, s pričetkom ob 13.00 uri

Kraj: v prostorih centra Biofuture v Martjancih 36 (nova stavba, 1. nadstropje)

VEM točka Razvojna agencija Sinergija organizira zaradi izjemnega zanimanja podjetnikov ponovitev dveh brezplačnih delavnic ki bosta nekoliko skrajšani in združeni v eno skupno delavnico.

Delavnica, ki je namenjena delujočim podjetjem, bo potekala v torek, 3. decembra 2013, s pričetkom ob 13.00 uri v prostorih centra Biofuture v Martjancih 36 (nova stavba, 1. nadstropje).

1. del delavnice - »Kako lahko hitro in uspešno zaključite pogajanja o prodaji«

Na brezplačni delavnici boste izvedeli:

 • Kako najti dovolj strank, ko je veliko ribičev in premalo rib;
 • Zakaj stare prodajne tehnike niso več učinkovite;
 • Katere napake delamo med prodajnim razgovorom;
 • Kaj naj odgovorim, ko ima stranka izgovore (kaj pomeni izgovor);
 • Kako naj se izognem odgovoru: »bom še premislil«, »vas bom poklical«;
 • Kako lahko ohranim cene in se izognem cenovni vojni;
 • Kako dosežem, da stranka kupi že pri prvem razgovoru.

Znanje bo z vami delila ga. Metka Feher Pal, ki je izkušena strokovnjakinja za zaključevanje prodaje. Zaključevanje pomeni, da stranka izdelek ali storitev kupi in plača pri vas (in ne pri konkurenci). Edinstveno znanje, ki je zelo učinkovito v praksi, želi deliti z vsemi, ki čutite, da je na trgu stvari potrebno delati drugače kot doslej. Izkoristite priložnost, da končno dobite odgovore na tisto, kar ste zmeraj želeli vprašati in dosežete, da vam bodo razgovori s kupci in prodaja odslej v veselje.

2. del delavnice - »S spletno rezervacijo terminov do večjega števila lojalnih strank«

Na brezplačni delavnici boste podjetniki izvedeli:

 • Kako pridobiti več strank / Po katerih poteh do novih strank;
 • Kako zapolniti tudi najtežje zapoljnjive termine;
 • Kako poenostaviti upravljanje terminov;
 • Kako prihraniti na času in optimizirati delovni čas osebja;

Na delavnici bodo strokovnjaki iz podjetja Kreativne ideje predstavili nove komunikacijske poti za povečanje števila kupcev in lojalnosti kupcev, ki jih vse premalo izkoriščamo, predvsem v podjetjih, ki ponujajo storitve. Na primeru storitvenega podjetja bodo prikazali kako z brezplačno predstavitvijo doseči večjo prepoznavnost na spletu in možnosti, kako spodbuditi stranke da bodo rezervirale svoj termin v času, kot ga ponavadi ne. In še pomembneje, da ga rezervirajo pri vas ne pri vaši konkurenci.

Prijave: Zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna predhodna prijava na e-naslov: jozica@ra-sinergija.si ali po telefonu: 538 13 50 (Jožica).

Izvajanje storitev v okviru točke VEM je financirano s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, zato je delavnica za vse udeležence brezplačna.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj