Vabilo na zaključno prireditev izobraževalnega programa ITM 2013, Ljubljana

Vabilo na zaključno prireditev izobraževalnega programa ITM 2013, Ljubljana

12. 11. 2013

Datum: 21. november 2013, ob 19.00 uri

Kraj: v atriju Pošte Slovenije na Čopovi ulici 11 v Ljubljani

SPIRIT Slovenija, javna agencija vas vljudno vabi na zaključno prireditev izobraževalnega programa za mednarodno poslovanje International Trade Management - ITM za leto 2013, s svečano podelitvijo diplom, ki bo potekala v četrtek, 21. novembra 2013, ob 19.00 uri v atriju Pošte Slovenije na Čopovi ulici 11 v Ljubljani.

S tujimi in domačimi gosti bomo osvetlili izzive internacionalizacije podjetij ter se osredotočili na zanimivosti konkretnih izkušenj mednarodnega poslovanja:

  • Pogovor z mednarodno uspešnimi poslovneži, nekdanjimi udeleženci ITM programa iz Slovenije, Estonije ter Švedske. Z njimi bomo spregovorili o izzivih, s katerimi so se srečali ob vstopu na posamezne tuje trge in države, pogled uprli v pomembnost izobraževanja vodij izvoznih oddelkov in ostalih zaposlenih v podjetju ter skozi primere dobrih praks izpostavili priložnosti za širitev poslovanja v tujino.
  • Ekskluzivno predavanje, ki odgovarja na vprašanje: katera podjetja so na tujih trgih (naj)bolj uspešna? Docent dr. Anže Burger s Katedre za mednarodne odnose na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani bo predstavil kriterije za podjetja z največjim izvoznim potencialom. Spregovoril bo o izsledkih svojih analiz in na primerih prikazal, katera podjetja imajo (naj)večji potencial za uspeh na tujih trgih.

Na prireditev vabimo letošnje diplomante, udeležence izobraževalnega programa prejšnjih let ter podjetja in posameznike, ki bi radi pridobili ustrezno znanje za vstop in širitev poslovanja na tuje trge, ki se zavedajo pomena izobraževanja za mednarodno poslovanje ter jih zanima udeležba v programu ITM 2014.

Prireditev bo zaradi mednarodne vsebine programa in mednarodne zasedbe občinstva potekala v angleškem jeziku.

Prijave: Prosimo vas, da vašo udeležbo potrdite preko elektronske prijavnice najkasneje do torka, 19. novembra 2013. Po uspešno opravljenih prijavi, boste prejeli potrditev na vaš e-mail naslov.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Mateja Jarc, e-mail: mateja.jarc@spiritslovenia.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj