Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

12. 11. 2013

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

Celotno bazo poslovnih priložnosti najdete tukaj.

EEN-nov-1

Srbsko podjetje, specializirano za obdelavo lesa, išče partnerje, ki potrebujejo zastopanje / distribucijo proizvodov na srbskem trgu.

EEN-nov-2

Špansko podjetje (Baskija), ponuja tehnične storitve, vzdrževanje in posredniške storitve na španskem trgu za evropska podjetja, ki proizvajajo izdelke, povezane s pomorstvom, navtiko in ladjedelništvom.

EEN-nov-3

Nemško podjetje, ki organizira božične sejme v mestih na nemško-poljski meji išče podjetja in ustvarjalce, ki se ukvarjajo s tradicionalno in moderno umetnostno obrtjo, ki želijo prodajati svoje izdelke v prvi polovici decembra na tovrstnih sejmih. Podjetje išče zainteresirana podjetja, ustvarjalce in trgovce, ki želijo podpisati pogodbe o trgovskem zastopanju na božičnih sejmih.

EEN-nov-4

Romunsko podjetje, specializirano za predelavo lesa in prodajo hlodovine, kot so jelka, topol, bukev in gaber išče trgovske zastopnike za prodajo hlodovine.

EEN-nov-5

Britansko podjetje je zasnovalo in prototipno izdelalo 4 inovativne tipe podstavkov za postavitve začasnih ograj. Ti so v celoti izdelani iz termoplastične mešanice, ki je v celoti reciklabilna in okolju prijazna. Podjetje išče proizvodne partnerje, ki uporabljajo tehnike za brizganje (injection moulding) za sklepanje proizvodnih sporazumov. Idealni partner mora biti sposoben proizvajati izdelke s težo od 16kg do 29kg in vsaj 160.000 enot na leto.

EEN-nov-6

Mlado italijansko podjetje iz Sicilije, ki se ukvarja z notranjo opremo, prodajo starinskih predmetov, zaves, keramike, išče nove izdelke v tem segmentu z namenom razširiti svojo paleto proizvodov in jih tržiti v Italiji ter v tujini.

EEN-nov-7

Romunsko podjetje, specializirano za proizvodnjo kovinske galanterije za pohištvo, išče proizvajalca posebnega laka, ki bi dal njihovim izdelkom starinski pridih.

EEN-nov-8

Romunski trgovski posrednik na področju strojnih delov, sklopov, matic, podložk, itd. išče tuja podjetja, ki proizvajajo tovrstne izdelke in želijo vstopiti na romunski trg.

EEN-nov-9

Nemški proizvajalec termostatskih zlitin, s kovino prevlečenih trakov in kovinskih folij ponuja podizvajalske storitve proizvajalcem polizdelkov in končnih izdelkov in išče partnerje za razvoj novih izdelkov. Podjetje proizvaja izdelke za uporabo v električni, avtomobilski in varilski industriji kot tudi izdelke za merjenje in kontrolne tehnologije ter elektrotehnični inženiring.

EEN-nov-10

Turško podjetje, ki proizvaja stroje za čiščenje govedi in industrijske tehtalne sisteme, išče distributerje za svoje izdelke in se ponuja kot podizvajalec za proizvajalce in podjetja, ki potrebujejo posebne rešitve za tehtanje v svojih proizvodnih procesih kmetijske opreme.

EEN-nov-11

Francoski proizvajalec inovativnih solarnih modulov za proizvodnjo tople vode (ki se enostavno namestijo na streho brez vpliva na strešno/stavbo konstrukcijo), išče poslovne partnerje za komercialno sodelovanje.

EEN-nov-12

Francosko podjetje je razvilo nov izdelek za razsvetljavo, ki lahko nadomesti fluorescenčne sijalke predvsem v pisarniških prostorih, tako da postane svetloba mehkejša in izboljša razsvetljavo v pisarnah. Podjetje išče distributerje ali trgovske zastopnike ter je odprto za vzajemno distribucijo.

EEN-nov-13

Rusko podjetje, specializirano za proizvodnjo visoko učinkovitih inovativnih dezinfekcijskih sredstev na bazi koloidnega srebra išče trgovinske partnerje v državah EU. Proizvodi ne onesnažujejo okolja ter imajo protibakterijsko-fungicidne učinke.

EEN-nov-14

Škotsko podjetje, ki je razvilo visoko učinkovit, okolju prijazen izdelek za vzdrževanje, mazanje in preprečevanje rje, ki se uporablja v številnih sektorjih, išče distribucijske partnerje po vsej Evropi. Izdelek je zelo cenjen, preverjen med vodilnimi podjetji v Združenem kraljestvu in ponuja zeleno alternativo tradicionalnim mazivom in dodatkom, ki so narejeni na osnovi nafte.

EEN-nov-15

Nizozemsko podjetje je razvilo stroj za odstranjevanje trave/plevela na solarni oz. električni pogon. Stroj omogoča lažje ročno odstranjevanje plevela in trave, in se pogosto uporablja v ekološkem kmetijstvu, kjer uporaba drugih sredstev za odpravo ali preprečevanje rasti plevela/trave ni dovoljena. Do sedaj so bili v uporabi tovrstni plevelniki (kot majhni traktorji) na dizelski pogon. Podjetje je prodalo več plevelnikov na solarni pogon na Nizozemskem in zdaj išče agente in distributerje za prodajo strojev v drugih državah.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj