Brezplačna delavnica - »Aktualni razpisi za podjetja in podjetnike«, Domžale

Brezplačna delavnica - »Aktualni razpisi za podjetja in podjetnike«, Domžale

22. 10. 2013

Datum: 24. oktober 2013, ob 16.00 uri

Kraj: OOZ Domžale, Šaranovičeva cesta 21c, Dob, Domžale

V oktobru bo Razvojni center Srca Slovenije izvedel brezplačna izobraževanja za podjetnike, kmete in turistične ponudnike. V četrtek, 24. oktobra 2013, ob 16.00 uri bo v prostorih OOZ Domžale, Šaranovičeva cesta 21c, Dob, Domžale, potekala brezplačna delavnica z naslovom: »Aktualni razpisi za podjetja in podjetnike«.

Kljub temu, da je bliža konec finančne perspektive Evropske unije, je še vedno nekaj razpisov na katera lahko podjetniki kandidirate s svojimi projekti. Pridite in preverite vaše možnosti za ugodno financiranje ali sofinanciranje razvoja vašega podjetja.

Več

Dodatne informacije in prijave: Več informacij in prijave na telefonu: (01) 89 62 714 (Litija) in (01) 723 81 01 (Mengeš) ali e-naslovih: vem@razvoj.si ter info@razvoj.si.

Organizator izobraževanj si pridržuje pravico do spremembe lokacije in termina predavanja, v primeru premajhnega števila prijav pa tudi pravico do odpovedi izobraževanja.

Izobraževanja preko vstopnih točk VEM sofinancira SPIRIT in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter občine Razvojnega partnerstva središča Slovenije.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj