Predavanje »Access to GCC« in poslovno potovanje v Katar

Predavanje »Access to GCC« in poslovno potovanje v Katar

08. 10. 2013

V Slovensko Katarskem združenju si od same ustanovitve aktivno prizadevajo postaviti most sodelovanja med Slovenijo in Katarjem ter sosednjimi arabskimi državami Sveta za sodelovanje v Zalivu (GCC countries), saj beležijo veliko zanimanje na področju zdravstva, kulture, športa in še najbolj gospodarstva.

Poslovno potovanje v katar

Združenje novembra letos organizira poslovno potovanje v Katar (od 9. do 14. novembra 2013) za posameznike in podjetja, ki želijo sodelovati s Katarjem oz kakorkoli navezati stike s katarskimi podjetji in poslovneži.

V sklopu potovanja združenje med drugim organizira tudi Slovensko - Katarski forum, prvi tovrstni v Katarju, in sicer na Gospodarski zbornici Katar v Dohi, kjer bodo slovenska podjetja in posamezniki imeli možnost srečati s potencialnimi partnerji oz. investitorji, prisluhniti izkušnjam katarskih podjetnikov in njihovim predstavitvam ter se seznaniti s kulturo in načini poslovanja v Katarju.

Posebej bo čas namenjen tudi predstavitvi Slovenije z vidika turistične destinacije. Poleg tega potovanje zajema tudi udeležbo na Katarskem mednarodnem forumu poslovnih žensk (Qatar International Business Women Forum), ki je eden najpomembnejših na svetu in se ga se vsako leto udeleži veliko število poslovnih žensk kot tudi moških iz cele GCC regije. Na potovanju bo prisoten tudi Nj.E. dr. Robert Kokalj, veleposlanik Republike Slovenije.

Prijave za potovanje: Prijave za potovanje so možne do 15. 10. 2013 na e-naslov: info@sloveniaqatar.com.

Predavanje »Access to GCC«

V sklopu priprav na sodelovanje z arabskim svetom organizirajo tudi brezplačno predavanje »Access to GCC«, kjer bodo lahko udeleženci poleg same predstavitve regije prišli do ključnih informacij, tako za turistični obisk teh držav, kakor tudi za profesionalen poslovni pristop. Predavanje se bo odvijalo 22. oktobra 2013 s pričetkom ob 13.00 uri v hotelu ANTIQ PALACE v Ljubljani, Gosposka ulica 10.

Predavanje bo vodil g. Milan Susman, podpredsednik združenja in poslovnež z več kot 8-letnimi izkušnjami na trgu Združenih Arabskih Emiratov in dober poznavalec celotne zalivske regije.

Predavanje je pod pokroviteljstvom združenja in je za udeležence brezplačno.

Prijave za predavanje: Prijave za predavanje so možne do 20. 10. 2013 na e-naslov: info@sloveniaqatar.com.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj