Vabilo na delavnico in k brezplačnemu individualnemu posvetovanju - »Upravljanje intelektualne lastnine v podjetjih«, Ljubljana

Vabilo na delavnico in k brezplačnemu individualnemu posvetovanju - »Upravljanje intelektualne lastnine v podjetjih«, Ljubljana

08. 10. 2013

Datum: 17. oktober 2013, ob 11.00 uri

Kraj: v prostorih GZS CPU (učilnica KRKA), Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana

Individualna posvetovanja so namenjena inovativnim malim in srednjim podjetjem s tržno zanimivimi proizvodi, ki želijo ugotoviti, na kakšen način lahko zavarujejo svojo intelektualno lastnino in kakšne prednosti jim to lahko prinese.

Posvetovanje o intelektualni lastnini

  • Ali je vaše podjetje razvojno aktivno in inovativno?
  • Imate dobre, inovativne zamisli in tržno zanimive proizvode oz. tehnologije in storitve?
  • Želite odkriti, na kakšen način lahko v vašem podjetju zavarujete intelektualno lastnino, kakšne prednosti vam to lahko prinese? Vas zanima, katera intelektualna lastnina je v podjetju najbolj vredna?
  • Ali je vaše podjetje locirano v naslednjih regijah: Gorenjska, Osrednja Slovenija, Severna in Južna Primorska, Notranjska regija?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili z DA, potem izrabite priložnost, ki vam jo ponujajo v Centru za poslovno usposabljanje pri GZS.

Kako potekajo svetovanja:

  • Podjetje se udeleži delavnice, kjer bo prejelo osnovne informacije, ki jih podjetje mora imeti in poznati za učinkovito izvedbo posveta.
  • Sledi obisk našega strokovnjaka in pogovor z vodilno osebo, ki dobro pozna podjetje, dobro pozna produkte, razvojno vizijo. Pogovor bo potekal skladno s vprašalnikom IA Audit, ki so ga razvili na Škotskem.
  • Vaše podjetje bo prejelo priporočila za učinkovito upravljanje z znanjem in intelektualno lastnino v podjetjih.

Uvodna predstavitvena delavnica bo potekala v četrtek, 17. oktobra 2013, ob 11.00 uri v prostorih GZS CPU (učilnica KRKA), Kardeljeva ploščad 27a, Ljubljana.

Kakšne so prednosti?

Podjetja boste pridobila nova ali dodatna znanja o tem, kako lahko pravilen odnos do intelektualne lastnine izboljša vaš poslovni rezultat in vam zagotovi prednost pred konkurenco.

Število udeleženih podjetij je omejeno, posvete lahko opravijo z 10 slovenskimi podjetji.

Dodatne informacije: Kontaktna oseba: Maja Polanec, e-naslov: maja.polanec@spiritslovenia.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj