Brezplačna delavnica - »Moč pisane besede - povečajmo prodajo«, Jesenice

Brezplačna delavnica - »Moč pisane besede - povečajmo prodajo«, Jesenice

01. 10. 2013

Datum: 8. oktober 2013, od 10.00 do 13.00 ure

Kraj: v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice

Brezplačna delavnica za mikro mala in srednje velika podjetja z naslovom: »Moč pisane besede - povečajmo prodajo« bo potekala v torek, 8. oktobra 2013, od 10.00 do 13.00 ure v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice.

Spoznajte, kakšno vlogo ima pisana beseda v prodajni komunikaciji. Vabljeni na delavnico, če želite bolje spoznati tako konceptualno kot izvedbeno raven pisanja učinkovitih in privlačnih prodajnih besedil.

Program delavnice:

  • Predstavitev aktivnosti vstopne točke VEM.
  • Ravni pisne komunikacije
  • Od koncepta do zgodbe
  • Ravnotežje med jasnostjo in privlačnostjo
  • A/B testiranje prodajnih besedil (na konkrentih primerih udeležencev)

Delavnico bo izvedel g. Blaž Branc, podjetnik, sociolog, kreativec, marketaš, avtor, predavatelj in trener. Kariero je začel leta 2001 na Domenci kot tržnik spletih projektov, nato kot vodja oddelka spletnega razvoja in nazadnje kot vodja trženja. Leta 2008 je prevzel vodenje marketinga spletnega centa mimovrste=). Od takrat je sodeloval s podjetji kot so Porsche Slovenija, HP, Sportina, Samsung, Toshiba, Fructal, ProPlus, KD Skladi, Sava hoteli Bled, Si.mobil idr. Od leta 2009 se z agencijo Baltazar marketing specializira za inoviranje v prodajnem komuniciranju in produktnem inženiringu ter usposabljanju vodij in timov. Član UO gibanja za intuitivno komuniciranje InCo pri Vibacom.

Delavnica je brezplačna in je namenjena mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Dodatne informacije in prijave: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, Kontaktna oseba: Jasmina Bagar, Tel: (04) 581 34 18, e-naslov: jasmina.bagar@ragor.si.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter delno občin Zgornje Gorenjske in se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2013 »VEM 2013«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj