Tretji razvojni dan gozdno-lesnega sektorja, Ljubljana

Tretji razvojni dan gozdno-lesnega sektorja, Ljubljana

01. 10. 2013

Datum: 3. oktober 2013, ob 10.30 uri

Kraj: v dvorani URŠKA na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani

Tretji razvojni dan gozdno-lesnega sektorja bo potekal v četrtek, 3. oktobra 2013, ob 10.30 uri v dvorani URŠKA na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Glavni namen dogodka je predstaviti strokovni in širši javnosti pestrost in širino razvojnih aktivnosti v gozdno-lesni verigi, ki dokazuje, da je les visokotehnološki material prihodnosti.

Razvojni dan je tudi odlična priložnost za medsebojno spoznavanje in povezovanje raziskovalcev iz razvojnih organizacij in razvojnikov iz podjetij z ciljem prenosa znanja, novih idej in projektov.

To potrjuje tudi število zbranih aktivnih projektov (lani je zbornik konference vseboval preko 70 projektov) in številčna udeležba na razvojnem dnevu v preteklih dveh letih.

Letošnji fokus razvojnega dne bo poleg predstavitve rezultatov najpomembnejših sektorskih projektov predvsem strategija pametne specializacije oz. ostali strateški in programski dokumenti v naslednji finančni perspektivi 2014-2020, z vidika možnega dostopa gozdno-lesnega sektorja do evropskih in domačih razvojnih in investicijskih sredstev.

Vabljeni so vodstveni in razvojni kader iz podjetij, raziskovalci, študentje, dijaki, ministrstva ter mediji.

Program

Vstop prost!

Prijave: Udeležbo najavite preko spletne prijavnice.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj