Brezplačna delavnica - »Kako se pripraviti na obisk inšpektorja za delo?«, Ljubljana

Brezplačna delavnica - »Kako se pripraviti na obisk inšpektorja za delo?«, Ljubljana

01. 10. 2013

INŠPEKCIJSKI NADZOR - INFORMACIJE IZ PRVE ROKE

Datum: 17. oktober 2013, ob 13.00 uri

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana B, I. nadstropje)

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Inšpektoratom RS za delo vabi na brezplačno delavnico z naslovom: »Kako se pripraviti na obisk inšpektorja za delo?«, ki bo potekala v četrtek, 17. oktobra 2013, ob 13.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana B, I. nadstropje).

Z novo delovno pravno zakonodajo je prišlo do številnih sprememb, tudi nejasnosti pri njenem izvajanju ter novih obveznosti za delodajalce. Predvsem na področju delovnih razmerij in pa varnosti in zdravja pri delu ter pri preprečevanju zaposlovanja in dela na črno so se zgodile ali pa se obetajo številne spremembe. Na izvajanje teh zakonov in na obveznosti delodajalcev bo pozoren tudi Inšpektorat RS za delo.

Inšpektorat za delo ima številne in dolgoletne izkušnje s področja nadzora kot tudi vzpostavljanja določene prakse izvajanja določb delovno pravne zakonodaje. Zato je pomembno, da ste kot delodajalci seznanjeni z njihovim načinom dela, sankcijami in tudi s praktičnimi nasveti, ki lahko pomembno vplivajo na zakonitost dela delodajalcev. Poseben poudarek bo na področju varnosti in zdravja pri delu ter izvajanja določb ZDR-1.

Program

Vaša konkretna vprašanja za predstavnike IRDS lahko posredujete že ob prijavi.

Delavnica je brezplačna.

Dodatne informacije: Urška Najdič, Tel: (01) 5898 184, e-pošta: pravnasluzba@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj