Podjetniška sreda - »Stres in izgorevanje - kako se jima izogniti?«

Podjetniška sreda - »Stres in izgorevanje - kako se jima izogniti?«

24. 09. 2013

Datum: 25. september 2013, ob 14.00 uri

Kraj: v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana, pritličje stavbe B (Tehnološki park 19)

V današnjih časih se od posameznika bolj kot kadarkoli prej zahtevajo veliko prilagodljivosti, kreativnosti in učinkovite strategije za primere, ko stvari ne gredo po pričakovanjih. Glede na to, da je težko ves čas funkcionirati na optimalni ravni, so stres, izgorelost, pomanjkanje motivacije in splošni pesimizem pogosti spremljevalci vsakdana. V predavanju bodo poskušali odgovoriti na vprašanje, kako se spopadati s stresom in izgorelostjo ter trenutne razmere obrniti sebi v prid.

Vabljeni na brezplačni dogodek z naslovom: »Stres in izgorevanje - kako se jima izogniti?«, ki bo potekal v sredo, 25. septembra 2013, ob 14.00 uri v konferenčni dvorani Tehnološkega parka Ljubljana, pritličje stavbe B (Tehnološki park 19). Dogodek bo trajal okvirno 2 uri.

Delavnico bo vodila doc. dr. Saša Cecić Erpič. Je psihologinja, zaposlena na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani, kjer predava razvojno in športno psihologijo ter predmet, namenjen učenju socialnih veščin. Zadnjih 10 let dela kot športna psihologinja z vrhunskimi in nadarjenimi mladimi športniki ter športniki rekreativci. Poleg tega se ukvarja s svetovanjem in coachingom ter uči socialne veščine in njihovo učinkovito uporabo v različnih življenjskih situacijah. Kot svetovalka sodeluje z več podjetji in javnimi ustanovami. Saša je avtorica številnih znanstvenih in poljudnih člankov ter knjig s področja športne-razvojne psihologije. V znanstveno-raziskovalnem delu se ukvarja predvsem s proučevanjem razvoja športne kariere, upravljanjem življenjskega stila, različnih vidikov motivacije ter psihološko-pedagoških vidikov športne vzgoje in športa. Saša je aktivna članica mednarodne skupine za razvoj športne kariere pri Evropski zvezi športne psihologije in na znanstvenem ter strokovnem področju redno sodeluje s kolegi iz več držav. Deset let je bila odgovorna urednica revije Kinesiologia Slovenica, zadnjih pet let pa dela tudi kot področna urednica pri reviji International Journal of Physical Education.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj