Razpis za brezplačno sodelovanje podjetij v programu za projektno delo na temo spletnega trženja

Razpis za brezplačno sodelovanje podjetij v programu za projektno delo na temo spletnega trženja

17. 09. 2013

Vir in informacije: www.slovenia.info, 10. 9. 2013

Projektni partner AREA Science Park iz Trsta vabi turistična podjetja iz programskega območja projekta T-lab, da se prijavijo na razpis za izvedbo projektnega dela v njihovem podjetju.

Projekt bo izvedel mlajši izvedenec ob pomoči visoko usposobljenih strokovnjakov. Mlajši izvedenec bo analiziral potrebe turističnih struktur, skupaj s podjetjem bo določil učinkovito in celovito strategijo spletnega trženja, ki bo lahko omogočila boljše poznavanje možnosti spleta za izbrano podjetje. Pripravil bo rešitve za izvajanje lastne prisotnosti na spletu (tematska socialna omrežja, portali in blogi kot tudi spletne strani podjetij) in ugotovil različne načine korekcijskih posegov v trenutno poslovanje. Analiziral bo tudi morebitne obstoječe možnosti financiranja izvajanja elektronskega poslovanja.

Celotno besedilo razpisa s prijavnico najdete na portalu: http://www.tourism-lab.eu/ ali na e-naslovu: t-lab@area.trieste.it.

Prijave: Rok za prijave je ponedeljek, 30. september 2013.

Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj