Brezplačna individualna posvetovanja - »Trženje inovacij preko medijev«

Brezplačna individualna posvetovanja - »Trženje inovacij preko medijev«

17. 09. 2013

Datum: 18. september 2013

Kraj: OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

RGZC v sodelovanju z GZS organizira individualna brezplačna posvetovanja za podjetja na temo: »Trženje inovacij preko medijev«, ki bodo potekala v sredo, 18. septembra 2013 v prostorih OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi.

Mediji so pogosto ključni elementi pri oblikovanju prepoznavne podobe podjetja, blagovne znamke in tudi posamezne inovacije. Lahko jih uporabimo kot »promocijske strateške partnerje«. Vprašanje je, kako lahko podjetje z omejenimi resursi za promocijo sodeluje z mediji tako, da jih vključi v strateško vsebinsko, ne le oglasno promocijo inovacij. Na ta in podobna vprašanja vam bodo odgovorili na posvetovanjih.

Posvetovanja bo vodil g. Goran Novkovič, svetovalec generalnega direktorja GZS, ki ima preko 20 let izkušenj v medijih, poslovnih, uredniških in novinarskih funkcijah.

Posvetovanja so namenjena podjetjem:

  • ki imajo razvite inovacije do vsaj pilotne faze
  • ki inovacije že tržijo, želijo pa še povečati prepoznavnost inovacije.

Za posvete bo na voljo 5 enournih terminov. K posvetovanju bodo povabljena le podjetja, ki izpolnjujejo zgornja kriterija. O končnem izboru vas bodo pravočasno obvestili in vas obvestili o terminu svetovanja ter vam posredovali navodila za pripravo na posvetovanja.

Prijave: Zainteresirana podjetja vabijo, da se prijavijo najkasneje do 17. septembra 2013. Prijavnico najdete tukaj. Prijavite se lahko tudi preko e-prijavnice.

Dodatne informacije:

Posvetovanja bodo organizirana v okviru projekta INO 2013-2014. Aktivnost deloma sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj