Srečanje s častnima konzuloma RS v Kanadi

Srečanje s častnima konzuloma RS v Kanadi

17. 09. 2013

Datum: 24. september 2013, med 9.00 in 11.00 uro

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana E v medetaži)

Na poslovnem dogodku, ki bo v prostorih GZS v torek, 24. septembra 2013, med 9.00 in 11.00 uro v dvorani E v medetaži, bodo predstavljeni pogledi in izkušnje obeh gostov iz Kanade, svojo prisotnost na dogodku pa so napovedali tudi predstavniki Veleposlaništva Kanade iz Budimpešte.

V okviru priprav na obisk slovenske gospodarske delegacije v Kanadi vabimo vse zainteresirane predstavnike slovenskega gospodarstva na predstavitev možnosti za gospodarsko in trgovinsko sodelovanje s to državo.

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija RS za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT) ter Ministrstvo za zunanje zadeve RS v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Ottawi, Konzulatom RS v Torontu ter nekaterimi kanadskimi organizacijami in institucijami organizirajo med 14. in 20. novembrom letos obisk slovenske gospodarske delegacije v Toronto in njegovo okolico.

Čeprav bo obisk delegacije v času dveh poslovnih dogodkov v Torontu (sejma prehrambnih izdelkov in pijač Gourmet Food & Wine Expo Toronto (14 - 17. november) in energetske konference APPrO 2013 (19. – 20. november), pa so v delegacijo vabljena vsa podjetja, ki želijo širiti svoje poslovanje v Kanado, ne glede na osnovno dejavnost, saj bomo poskrbeli za vsa prijavljena podjetja.

V okviru priprav na načrtovani obisk v Kanadi bo na Gospodarski zbornici Slovenije potekalo delovno srečanje z častnima konzuloma RS v Kanadi: Ginette Gagne Koch iz New Brunswicka in Johnom Domo iz Toronta, ki bo tudi aktivno sodeloval pri pripravah in izvedbi obiska v Kanadi.

Vsekakor dovolj velik razlog, da se poslovnega dogodka udeležite, še posebej če bi se želeli pridružiti gospodarski novembrski delegaciji v Kanado.

Prijave: Število udeležencev poslovnega srečanja je omejeno, zato vas prosijo, da svojo elektronsko prijavo pošljete čim prej - najkasneje do petka, 20. septembra 2013.

Dodatne informacije: Center za mednarodno poslovanje pri GZS, Kontaktna oseba: Marko Jare, Tel: (01) 5898 158, e-naslov: marko.jare@gzs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj