Slovensko - turška poslovna konferenca in B2B sestanki s turškimi podjetji

Slovensko - turška poslovna konferenca in B2B sestanki s turškimi podjetji

03. 09. 2013

Datum: 16. september 2013

Kraj: Celje (celjsko sejmišče, dvorana A)

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Celjski sejem d.d. in Istanbulska gospodarska zbornica (ITO) organizirajo Slovensko – turško poslovno konferenco in individualne poslovne razgovore med podjetji, ki bo potekala v ponedeljek, 16. septembra 2013, v Celju, na celjskem sejmišču v dvorani A. Dogodek se bo odvijal v sklopu 46. Mednarodnega sejma obrti in podjetništva, kjer se bo letos prvič odvila velika nacionalna predstavitev kakšnega gospodarstva - tokrat Turčije. Prav ta trg je država Slovenija uvrstila med 6 prioritetnih držav v svojem programu internacionalizacije za leto 2013.

Namen konference je povečanje gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Turčijo ter predstavitev poslovnih ter investicijskih priložnosti v Sloveniji. V drugem delu dogodka so predvidena bilateralna poslovna srečanja med slovenskimi in turškimi podjetji, ki se bodo v okviru nacionalnega paviljona z razstavnimi prostori predstavljala na 46. MOS-u.

Program:

sejemska dvorana A, 16.9.2013

10.00 - 10.10

uvodni pozdrav in nagovor, Breda Obrez Preskar,izvršna direktorica, Celjski sejem d.d.

10.10 - 10.40

predstavitev Slovenije, investicijskih priložnosti in možnosti sodelovanja, Boštjan Skalar, v.d. direktorja, SPIRIT Slovenija

10.45 - 11.15

predstavitev turškega gospodarstva in poslovnega okolja ter poslovnih priložnosti, Nurdan Camlibel Aydin, ekonomska svetnica, Veleposlaništvo Turčije

11.15 - 12.00

pogostitev in mreženje med podjetji

sejemska dvorana A, sestanki B2B potekajo na razstavnih prostorih turških podjetij, 16.9.2013

12.00 - 15.00

B2B med turškimi in slovenskimi podjetji (30 minutni sestanki)

     

Na konferenci in razgovorih bo sodelovalo 32 turških podjetij.
Prijave: Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki želijo svoje poslovanje razširiti tudi na turški trg, da najkasneje do 5. septembra 2013, svoj interes za udeležbo na poslovni konferenci in individualnih razgovorih potrdijo prek elektronske prijavnice ter iz seznama izberejo tista turška podjetja s katerimi želite imeti razgovore in si tako že vnaprej rezervirate termin.

Udeleženci dogodka bodo imeli brezplačen vstop na sejmišče.

Dodatne informacije:

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj