Lokalna kulinarika kot priložnost za gostinstvo

Lokalna kulinarika kot priložnost za gostinstvo

27. 08. 2013

Datum in kraj:

Preko vstopnih točk VEM Razvojnega centra Srca Slovenije bodo to jesen organizirali več brezplačnih izobraževanj za podjetnike, namenjene bodočim podjetnikom, ki imajo podjetniško idejo, a še nimajo uradno registrirane dejavnosti, podjetjem na začetku poslovne poti (0-3 leta) in rastočim podjetjem (več 3 leta delovanja). V času krize brezplačno pridobivanje znanja pomeni še toliko večji plus za podjetje.

Lokalna kulinarika predstavlja odlično priložnost za razvoj turistične ponudbe Srca Slovenije. Vse več je ljudi, ki želijo okusiti pristno lokalno hrano. Svojo edinstveno zgodbo lahko razvijete tudi vi! Skupaj s prof. dr. Janezom Bogatajem, priznanim slovenskim etnologom, so pripravili usposabljanje z vsebinami, ki vas bodo opogumile za nadaljnji razvoj na tem področju.

Ciljna skupina so podjetja 3 +.

Več

Dodatne informacije in prijave: Več informacij in prijave na telefonski številki: (01) 89 62 714 (Litija), (01) 723 81 01 (Mengeš) ali e-naslovih: vem@razvoj.si ter info@razvoj.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj