6. mednarodna Konferenca o prenosu tehnologij

6. mednarodna Konferenca o prenosu tehnologij

20. 08. 2013

Datum: 17. september 2013

Kraj: Brdo pri Kranju, Kongresni center Brdo

Center za prenos tehnologij in inovacij ter Skupina TT na Institutu ''Jožef Stefan'' ter Kemijskem inštitutu v sodelovanju z dogodkom Dan inovativnosti 2013 Gospodarske zbornice Slovenije, 17. septembra 2013 organizirata 6. mednarodno Konferenco o prenosu tehnologij, ki bo potekala na Brdu pri Kranju (v Kongresnem centru Brdo).

Osrednja tema letošnje konference je uvajanje sistema inovacij v organizacijah in vrednotenje tehnologije za namen zagotovitve financiranja, ki bo dopolnjena z nagradami za inovacije v raziskovalnih laboratorijih in podjetjih ter okroglo mizo s predstavniki podjetij in finančnega sektorja: »Kako z neopredmetenimi sredstvi do kredita?«.

Posebej vabijo vse raziskovalce k prijavam za nagrado za inovacijo z največjim komercialnim potencialom po izboru tujih strokovnjakov s področja prenosa tehnologij ter predstavnikov domačega in tujega tveganega kapitala v višini 2.000 EUR.

Podjetjem in raziskovalcem bodo omogočeni v naprej dogovorjeni spoznavni sestanki ter pogovori o razvojno-tehnoloških rešitvah ter predstavitve invencij in komercialno zanimivih projektov.

Prijave: Prijavite se lahko tukaj.

Dodatne informacije: Center za prenos tehnologij in inovacij, Tel: (01) 477 3224, E-pošta: tehnologije@ijs.si, Spletna stran: http://tehnologije.ijs.si/6ittc/. Dodatne informacije o konferenci, izboru kandidatov za nagrado in pogojih za sodelovanje so na voljo tudi na spletni strani konference.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj