Brezplačna delavnica - »Planiranje in ekonomika projektov« za mikro mala in srednje velika podjetja - 1. del

Brezplačna delavnica - »Planiranje in ekonomika projektov« za mikro mala in srednje velika podjetja - 1. del

20. 08. 2013

Datum: 21. avgust 2013, od 9.00 ure do 12.00 ure

Kraj: v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice

Vas zanima, kako se lotiti novega projekta? Želite spoznati temeljne tehnike in metode za pripravo projektne dokumentacije? Želite osvojiti ali poglobiti znanja o ekonomiki projekta?

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas vabi na brezplačno delavnico, ki bo potekala v sredo, 21. avgusta 2013, od 9.00 ure do 12.00 ure v prostorih Razvojne agencije Zgornje Gorenjske, Spodnji Plavž 24e, Jesenice.

Program delavnice:

  • Predstavitev aktivnosti vstopne točke VEM.
  • Katere so temeljne značilnosti projektov?
  • Kako idejo pretvoriti v projekt?
  • Kako preveriti uresničljivost ideje za projekt?
  • Kako ekonomsko ovrednotiti uresničljivost ideje?

Delavnico bo izvedel dr. Iztok Palčič. Podpredsednik Slovenskega združenja za projektni management. Ima pridobljen mednarodni certifikat s področja projektnega menedžmenta IPMA, nivo C. Ukvarja se z usposabljanjem in izobraževanjem podjetij in drugih organizacij s področja projektnega (planiranje projektov ter ekonomika projektov) in proizvodnega menedžmenta. Kot projektni menedžer ali strokovni sodelavec je sodeloval pri najrazličnejših projektih v industriji ter javni upravi in v okviru različnih mednarodnih projektov. V več podjetjih je sodeloval tudi pri uvedbi projektnega načina dela v organizacijo.

Delavnica je brezplačna in je namenjena mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Dodatne informacije in prijave: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, Kontaktna oseba: Jasmina Bagar, Tel: (04) 581 34 18, e-naslov: jasmina.bagar@ragor.si.

Delavnica je financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter delno občin Zgornje Gorenjske in se izvaja v okviru Javnega razpisa za financiranje izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru vstopnih točk VEM na lokalnem nivoju v letu 2013 »VEM 2013«.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj