Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

20. 08. 2013

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-avg-11

Špansko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in oblikovanjem aluminijastih modularnih struktur za vse vrste prireditev (razstave, kongresi, srečanja, otvoritve, predstavitve, itd.), ponuja stojala, zunanje kabine, nadstreške, dodatne prostore in dekoracijo ter široko paleto dodatne opreme in kakovostnih storitev kot: šotori, luči, klime, pohištvo, vrtnarjenje, talne obloge in preproge, avdiovizualna gradiva, itd. Podjetje išče mednarodne partnerje pri organizaciji dogodkov.

EEN-avg-12

Francoski proizvajalec patentirane brezglutenske ekološke čokolade išče distributerje z izkušnjami na področju ekoloških trgovin, delikates in lekarn.

EEN-avg-13

Portugalsko podjetje, ki dela na področju inženirskih svetovalnih storitev, mehanike in elektronike ter se ukvarja z računalniškimi simulacijami, mehanskimi projekti in razvojem izdelkov, išče partnerje za sodelovanje na področju proizvodnje in storitev.

EEN-avg-14

Špansko podjetje, specializirano v proizvodnji in vzdrževanju vozil in naprav, ki zagotavljajo storitve za letala na letališčih, išče distributerje »GSE - Ground Support Equipments« ter je odprto za sodelovanje s trgovskimi posredniki z bogatimi izkušnjami na trgu »GSE - Ground Support Equipments«.

EEN-avg-15

Španski proizvajalec palic in stebrov za ulično razsvetljavo išče agente in distributerje z izkušnjami v elektro sektorju. Podjetje ponuja vse vrste in velikosti palic, stebrov, semaforjev, visokih drogov, konzol za žaromete in svetilke ter sorodnih izdelkov, namenjenih zunanji razsvetljavi javnega in zasebnega sektorja.

EEN-avg-16

Poljska oglaševalska agencija ponuja svoje ustvarjalne storitve na področju uličnega oglaševanja, časopisnih publikacij in oglaševalskih kampanj. Podjetje želi sodelovati pri vodenju kampanj, proizvodnji in storitvah svojih klientov in išče partnerje, ki se zanimajo za vzpostavitev dolgoročnega sodelovanja v obliki podizvajalskih pogodb in komercialnega sporazuma agencij.

EEN-avg-17

Lutkarji in izdelovalci lutk v Veliki Britaniji iščejo gledališke in izobraževalne partnerje, ki jih zanima koprodukcija in razpolagajo z gledališkim prostorom in promocijskimi objekti za priložnosti skupnega vlaganja.

EEN-avg-18

Turški proizvajalec aluminijastih profilov in palic išče distributerje. Proizvodi podjetja se lahko uporabljajo na številnih področjih (avtomobilska in letalska proizvodnja, proizvodnja kuhinjskih aparatov, osvetlitev,…)

EEN-avg-19

Poljsko podjetje, specializirano na področju kompleksne opreme za hotele, poslovne prostore, kavarne, bare in restavracije, ki nudi svojim strankam načrtovanje, dobavo in montažo opreme, išče partnerje za podizvajalske in distribucijske storitve za dolgoročno sodelovanje.

EEN-avg-20

Mlado poljsko podjetje, specializirano na področju interaktivnih medijev, nudi oblikovanje poslovnih spletnih strani, mobilnih aplikacij in spletnih oglaševalskih kampanj/akcij. Podjetje išče marketinške agencije in podjetja, ki potrebujejo ustvarjalno in inovativno ekipo kot zunanjega izvajalca za urejanje IT aktivnosti.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Aida Pidić

Tel: 01 / 589 85 31

E-mail: aida.pidic@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Bogdan Sovinc

Tel: 01 / 583 08 14

E-mail: bogdan.sovinc@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj