Slovensko-turško poslovna konferenca in B2B sestanki s turškimi podjetji

Slovensko-turško poslovna konferenca in B2B sestanki s turškimi podjetji

13. 08. 2013

Datum: 16. september 2013

Kraj: v okviru 46. Mednarodnega obrtnega sejma v Celju (dvorana A)

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Celjski sejem d.d. in Istanbulska gospodarska zbornica (ITO) organizirajo Slovensko-turško poslovno konferenco in individualne poslovne razgovore med podjetji, ki bo potekala v ponedeljek, 16. septembra 2013, v Celju, na celjskem sejmišču v dvorani A. Dogodek se bo odvijal v sklopu 46. Mednarodnega sejma obrti in podjetništva, kjer se bo letos prvič odvila velika nacionalna predstavitev kakšnega gospodarstva - tokrat Turčije. Prav ta trg je država Slovenija uvrstila med 6 prioritetnih držav v svojem programu internacionalizacije za leto 2013.

Namen konference je povečanje gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Turčijo ter predstavitev poslovnih ter investicijskih priložnosti v Sloveniji. V drugem delu dogodka so predvidena bilateralna poslovna srečanja med slovenskimi in turškimi podjetji, ki se bodo v okviru nacionalnega paviljona z razstavnimi prostori predstavljala na 46. MOS-u.

Program

Na konferenci in razgovorih bo sodelovalo 32 turških podjetij.
Prijave: Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, ki želijo svoje poslovanje razširiti tudi na turški trg, da najkasneje do 20. avgusta 2013, svoj interes za udeležbo na poslovni konferenci in individualnih razgovorih potrdijo preko elektronske prijavnice ter iz seznama izberejo tista turška podjetja s katerimi želite imeti razgovore in si tako že vnaprej rezervirate termin.

Dodatne informacije: Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo:

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj