Javni razpis za sofinanciranje nadaljevanja projektov socialnih partnerjev na področju izboljšanja delovnega okolja II

Javni razpis za sofinanciranje nadaljevanja projektov socialnih partnerjev na področju izboljšanja delovnega okolja II

26. 07. 2013

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 63, Datum: 26. 7. 2013, Stran: 2181

Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa je nadaljnje sofinanciranje projektov socialnih partnerjev, ki so se izvajali v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje projektov socialnih partnerjev na področju izboljšanja delovnega okolja (objavljenega v Uradnem listu RS št. 94/09, z dne 20. 11. 2009 in njegov popravek v Uradnem listu RS št. 96/09, z dne 27. 11. 2009, v nadaljevanju: javni razpis 2009).

Namen javnega razpisa je doseganje ciljev 1.4. prednostne usmeritve Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007–2013 s sofinanciranjem projektov socialnih partnerjev, ki prispevajo k bolj inovativnim in produktivnim oblikam organizacije dela, vključno z boljšimi razmerami za zdravje in varnost pri delu.

Cilj javnega razpisa je izdelava učinkovitega orodja za zagotavljanje zdravega in varnega delovnega okolja in uvedba le-tega v podjetja in za njihove zaposlene.

Več

Pogoji za sodelovanje: Več o pogojih najdete tukaj.

Vrednost razpisa: Okvirna razpoložljiva višina nepovratnih sredstev za javni razpis znaša 600.000,00 EUR.

Razpisnik: Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Rok: Rok za oddajo prijav je najkasneje 30 dan po objavi tega javnega razpisa v Uradnem listu Republike Slovenije, oziroma do vključno dne 26. 8. 2013.

Razpisna dokumentacija in dodatne informacije: Razpisno dokumentacijo in informacije v zvezi z namenom javnega razpisa lahko zainteresirani prijavitelji v razpisnem roku pridobijo na spletni strani Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve: www.mddsz.gov.si ali jo naročijo pri Katji Panjan na tel. 01/369-76-75 vsak delavnik med 9. in 12. uro ali na elektronskem-naslovu: katja.panjan@gov.si.

V primeru pogosto zastavljenih vprašanj bodo odgovori v zvezi z razpisom objavljeni na spletni strani: www.mddsz.gov.si.

Več: Več o razpisu najdete tukaj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj