MOS-ovi podjetni talenti 2013

MOS-ovi podjetni talenti 2013

02. 07. 2013

Vir in informacije: www.ce-sejem.si

Brezplačni razstavni prostor z opremo na 46. Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju – MOS 2013 (11. - 17. september 2013)

MOS (Mednarodni sejem obrti in podjetnosti) je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki je v več kot štirih desetletjih omogočil številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo so številni slovenski podjetniki navezali prve stike in začeli uspešno poslovno pot na tujih trgih.

MOS prinaša številne priložnosti in odpira vrata najbolj podjetnim, inovativnim in pogumnim!

V družbi Celjski sejem d.d. želijo skupaj s partnerji na 46. MOS ponuditi priložnost pogumnim in inovativnim mladim podjetnikom, da se predstavijo v družbi preko 1000 neposredno prisotnih razstavljavcev iz več kot 30 držav.

Celjski sejem skupaj s partnerji TREM najbolj podjetnim talentom podarja PAKET storitev:

  • 9 m2 razstavnega prostora z opremo na 46. MOS v sejemski dvorani L1 v družbi najbolj podjetnih iz Slovenije in tujine,
  • izdelava video predstavitve podjetja s katero boste dosegli večjo vidnost in promocijo,
  • svetovanje pri izdelavi podjetniškega načrta,
  • udeležba na mednarodnih poslovnih srečanjih, ki se bodo odvijala v okviru MOS-a (Dan gospodarske diplomacije, Mednarodno poslovno srečanje obrtnikov in podjetnikov iz Slovenije, držav EU in JV Evrope ter Turčije s področja obnovljivih virov energije, gradbeništva, elektronike ter kovinske, lesne, plastične in elektro industrije)
  • splošna promocija v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (zloženka za obiskovalce sejma, odgovori na novinarska vprašanja o dogajanju na sejmu, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom).

Več

Vabijo mlade podjetnike do 30 let, ki so na začetku svoje podjetniške poti ter lastnike inovativnih podjetniških idej, izumov ali izboljšav, ki iščejo partnerje, investitorje ali potencialne kupce in bi želeli svojo podjetniško idejo predstaviti več kot 137.000 obiskovalcem, ki MOS obiščejo v sedmih sejemskih dneh.

Prijave: Izpolnite prijavni obrazec, ki ga najdete na www.ce-sejem.si, in ga najkasneje do 10. julija 2013 pošljite na naslov: Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3102 Celje s pripisom ZA RAZPIS 46. MOS.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj