Informativna-promocijska delavnica - »Ali poznate oblike podpore za podjetja in podjetnike?«

Informativna-promocijska delavnica - »Ali poznate oblike podpore za podjetja in podjetnike?«

11. 06. 2013

Datum: 14. junij 2013, od 9.00 do 13.00 ure

Kraj: na Podjetniškem sejmu, Meškova ulica v Slovenj Gradcu

Informativna-promocijska delavnica za delujoča podjetja in podjetnike na temo podjetništva z naslovom: »Ali poznate oblike podpore za podjetja in podjetnike?«, ki bo potekala v petek, 14. junija 2013, od 9.00 do 13.00 ure na Podjetniškem sejmu, Meškova ulica v Slovenj Gradcu.

Na delavnici boste dobili podrobnejše informacije o podpornih ukrepih in instrumentih za razvoj podjetništva na lokalni, regionalni in nacionalni ravni.

Teme in program delavnice:

  • javni razpisi (aktualni javni razpisi, kje jih najdemo),
  • podporno okolje za razvoj podjetništva (Vodnik za podjetja, podjetnike in potencialne podjetnike na enem mestu, SPIRIT - javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovacij, razvoja, investicij in turizma, SPS - Slovenski podjetniški sklad, Slovenski regionalni razvojni sklad Ribnica),
  • podporni ukrepi in spodbude za razvoj podjetništva (Izvozno oko, Portal Tvoja Evropa, Podporna mreža EK za podjetnike EEN, Borza poslovnih priložnosti, Garancijska shema za Koroško, tehnološki centri, subvencije za samozaposlitve in mikro nova podjetja).

Izvajalka: Katarina Žagar in Veronika Zupanc, Podjetniški center Slovenj Gradec d.o.o.

Prijave: Pisne prijave sprejemajo po e-pošti: info@podjetniskicenter-sg.si.

Dodatne informacije: Dodatne informacije lahko dobite na telefonski številki: (02) 88 42 927.

Delavnica poteka v sklopu izvajanja celovitih podpornih storitev v okviru VEM točk na lokalni ravni in jo financira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj