Sestanek na temo: »Problemi poslovanja z ZDA in Japonsko - prostotrgovinski sporazumi EU«

Sestanek na temo: »Problemi poslovanja z ZDA in Japonsko - prostotrgovinski sporazumi EU«

11. 06. 2013

Datum: 17. junij 2013, ob 13.00 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (Dvorana G v medetaži), Dimičeva ulica 13, Ljubljana

V okviru priprav na začetek pogajanj o prostotrgovinskih sporazumih med EU in nekaterimi pomembnimi trgi kot sta ZDA in Japonska, je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo že pred časom pozvalo slovenska podjetja in institucije (tudi združenja GZS) za posredovanje informacij o ovirah in problemih s katerimi se srečujejo v okviru svojega poslovanja in ki bi lahko predstavljali predmet pogajanj v okviru načrtovanih prostotrgovinskih sporazumov.

Ker je bil odziv podjetij in institucij dokaj slab in Ministrstvo ni prejelo dovolj odziva, je bil oblikovan skupen predlog, da se organizira konferenca na kateri bi želeli ponovno in neposredno informirati vse zainteresirane o navedeni problematiki, hkrati pa bi iz prve roke pridobili informacije, tako s strani podjetij, kot tudi vseh ostalih, ki se srečujejo z omenjenimi težavami.

Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo zato sklicujeta sestanek za vsa podjetja, ki imajo težave in probleme pri poslovanju, predvsem z ZDA in Japonsko.

Sestanek bo potekal v ponedeljek, 17. junija 2013, ob 13.00 uri na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ul. 13, Dvorana G v medetaži.

Prijave: Udeležbo na sestanku je potrebno sporočiti na e-naslov: marko.jare@gzs.si.

V kolikor pa se sestanka ne utegnete udeležiti, vas naprošajo, da vašo problematiko pri poslovanju z ZDA in Japonsko posredujete v pisni obliki na e-naslova: Mirjam.Zdovc@gov.si (za ZDA) in Suzana.Papez-Skubic@gov.si (za Japonsko), ter kopijo tudi na marko.jare@gzs.si (za obe državi).

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj