Okoljski dan gospodarstva 2013

Okoljski dan gospodarstva 2013

04. 06. 2013

SKLENIMO SNOVNI KROG

Datum: 5. junij 2013, ob 9.30 uri

Kraj: v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana A, I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Okoljski dan gospodarstva bo potekal v sredo, 5. junija 2013, ob 9.30 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana A, I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Nov okoljski akcijski program EU do 2020 gospodarstvu narekuje bolj učinkovito ravnanje z viri in poudarja pomen (eko)-inovacij pri reševanju okoljskih problemov.

Pridružite se na dvanajstem tradicionalnem okoljskem dnevu gospodarstva 5. junija 2013 na GZS. Letos se bodo posvetili učinkovitejšemu ravnanju z viri, inovativnim izkušnjam v raziskovanju, v okviru katerih bodo predstavili tudi zadnji razpis EU za sofinanciranje ekoinovacij ter možnosti izrabe odpadkov kot surovine in zmanjšanja količin odpadnih tokov.

Program

Srečanje je namenjeno izmenjavi izkušenj in povezovanju gospodarstva in raziskovalne sfere, osebam, ki se ukvarjajo s področjem okolja, z razvojem in inovacijami v smeri zelenih proizvodov in postopkov - preprečevanjem in zmanjševanjem onesnaževanja, učinkovito rabo virov, ravnanjem z odpadki in njihovo izrabo kot viri surovin.

Kotizacije ni.

Prijave: Število udeležencev je omejeno. Obvezna je elektronska prijava.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj