10. Regijsko srečanje podjetnikov, Velenje

10. Regijsko srečanje podjetnikov, Velenje

11. 10. 2022

Datum: 20. oktober 2022, ob 18.00 uri

Kraj: Restavraciji Jezero, Cesta Simona Blatnika 24, Velenje.

SPOT svetovanje Savinjska - Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica vas vabi v sklopu odpiranja poslovnih priložnosti na 10. Regijsko srečanje podjetnikov, ki bo v četrtek, 20. oktobra 2022, s pričetkom ob 18.00 uri v Restavraciji Jezero, Cesta Simona Blatnika 24, Velenje.

Na srečanju bo dr. Marko Hočevar, redni profesor na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani spregovoril o Športu, poslovanju in računovodstvu.

Šport je priljubljen zaradi preprostosti in zapletenosti hkrati. Za uspeh je namreč treba pametno načrtovati, ustrezno motivirati in voditi ter organizirati in nadzirati delovanje moštva ali posameznika. Znanje, kreativnost, zavedanje tveganja,

Načrtovanje in kakovost zaposlenih so odločilni tako v športu kot v poslovanju in računovodstvu.

David Primožič, Produkt Manager v podjetju ELAN d.o.o, svetovni prvak in najboljši slovenski telemark smučar vseh časov, pa bo z vami delil zgodbo, kako si je s profesionalno športno kariero tlakoval pot do zaposlitve v Elanu, kjer kot produktni vodja skrbi za podobo smučarske kolekcije, njen razvoj in testiranje smuči. Predstavil vam bo tudi prve zložljive vsestranske karving smuči na svetu Elan Voyager.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj