Brezplačni Prvi slovenski kongres ekonomske demokracije - za delež prihodnosti s panelom Lastništvo zaposlenih v Sloveniji, Ljubljana

Brezplačni Prvi slovenski kongres ekonomske demokracije - za delež prihodnosti s panelom Lastništvo zaposlenih v Sloveniji, Ljubljana

04. 10. 2022

Datum: 6. oktober 2022, ob 18.00 uri

Kraj: v prostorih Mestnega muzeja v Ljubljani

Pridružite se na Prvem slovenskem kongresu ekonomske demokracije (KED) - za delež prihodnosti s panelom Lastništvo zaposlenih v Sloveniji, ki bo potekal v prostorih Mestnega muzeja v Ljubljani.

KED je namenjen promociji ekonomske demokracije kot odgovornega, učinkovitega in v prihodnost usmerjenega modela lastništva za podjetja 21. stoletja ter povezovanju ključnih deležnikov s tega področja na slovenskem in mednarodnem nivoju.

Na mednarodno zasnovanem dogodku bodo predstavili najboljše prakse lastništva zaposlenih ter nedavne dosežke in vizijo za razvoj ekonomske demokracije v Sloveniji.

Ciljna skupina so lastniki podjetij, ki razmišljajo o prodaji ali predaji podjetja zaposlenim in potencialni nasledniki  podjetij (vodilni delavci, zaposleni, družinski člani in drugi zainteresirani deležniki) ter nasledniki  oz. podjetniki, ki so podjetje že prevzeli ali odkupili.

Več o tem

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave: Inštitut za ekonomsko demokracijo, Prvomajska ulica 15, Ljubljana, Kontaktna oseba: Erika Funa, GSM: o31-574 563, e-naslov: erika.funa@ekonomska-demokracija.si.

Sredstva za izvedbo delavnice/predavanja na temo prenosa lastništva preko SPIRIT Slovenija sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj