Brezplačna delavnica - »Triki in nasveti za uspešno delovanje na TikToku s primeri«, Maribor

Brezplačna delavnica - »Triki in nasveti za uspešno delovanje na TikToku s primeri«, Maribor

06. 09. 2022

Datum: 27. september 2022, od 15.00 do 18.00 ure

Kraj: Tovarna podjemov (1. nadstropje), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor

Če se starost ciljne skupine tvoje blagovne znamke giblje med 13 in 30 leti, potem je bil najboljši čas za začetek gradnje strategije na družbenem omrežju TikTok VČERAJ!

Trenutno najhitreje rastoče družabno omrežje TikTok je na voljo v več kot 150 državah sveta in beleži več kot milijardo uporabnikov. Torej v prihodnjih letih prostor, ki skriva ogromno potenciala za tvoje podjetje.

Če želiš izkoristiti TikTok kot svojo priložnost pridi na delavnico in začni takoj ustvarjati na tej hitro rastoči platformi.

Kaj te bodo na delavnici naučili?

  • Kakšne so trenutne značilnosti in novosti TikToka.
  • Kako njegov vpliv narašča in kaj vse še lahko pričakuješ v prihodnosti.
  • S pomočjo TikTok primerov, boš spoznal največje trike za uspešno delovanje na TikToku in najpogostejše napake, ki jih počnejo poslovni uporabniki.
  • Na kaj moraš biti pri ustvarjanju pozoren - vsebinsko in tehnično.
  • Govorili boste tudi o različnih tipih videev in kako najti pravi tip zase.

Kaj potrebuješ?

Zvezek za zapiske in pisalo.

Komu je delavnica namenjena?

Vsem, ki razmišljajo o vstopu podjetja na socialno omrežje TikTok, vsem, ki še dvomijo v moč TikToka in tistim, ki so že začeli ustvarjati na TIkToku, pa se še najbolj ne znajdejo.

Kdo je Sandra Auer?

Sandra Auer je univerzitetna diplomirana medijska komunikologinja, specializirana za RTV produkcijo, z več kot 16-letnimi izkušnjami na radiu in televiziji. Danes je podjetnica, motivacijska govornica in navdušena uporabnica aplikacije TikTok, kjer ima trenutno več kot 18.000 sledilcev.

Njena največja strast v življenju je širiti znanje, na mnoge različne načine, o tem, kako živeti izpopolnjeno, srečno, ustvarjalno in avtentično življenje. Verjame, da se ljudje največ naučimo ne od tistih, ki nas samo učijo, ampak od tistih, ki nas hkrati še inspirirajo.

Aplikacijo TikTok opisuje kot enkratno platformo, kjer kreativno ustvarjanje za uporabnike, resnično več ne pozna meja. Doda še, da lahko vsak z željo po kreativnem izražanju in z malo dodatnega znanja, postane TikTok »zvezda«.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj