Brezplačna spletna delavnica - »Učinkovit prodajni nagovor«

Brezplačna spletna delavnica - »Učinkovit prodajni nagovor«

23. 08. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 20. in 22. september 2022

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Učinkovit prodajni nagovor«, ki bo potekala 20. in 22. septembra 2022.

V okviru delavnice se bomo osredotočili na učinkovit prodajni nagovor za potrebe tuje poslovne javnosti.

K udeležbi na dvodnevni delavnici vabimo predstavnike mikro, malih in srednje velikih podjetij, ki pokrivajo področje prodaje na tuje trge.

Delavnica je ena iz niza delavnic v okviru izobraževalnega progama  - Učinkovita predstavitev podjetja za potrebe tuje poslovne javnosti. V tem okviru načrtujemo več delavnic s področja sejemskih nastopov, predstavitve podjetij na spletnih straneh, na novo pa organiziramo tudi delavnice na temo načina oblikovanja ponudbe za potrebe tuje poslovne javnosti, več o njihovi vsebini si lahko preberete na tej povezavi.

Program delavnice Učinkovit prodajni nagovor

Program delavnice je sestavljen iz treh delov:

  1. V prvem delu podjetja dobijo smernice, kakšna je učinkovita vizualna predstavitev podjetja na različnih komunikacijskih kanalih, kot so spletne strani podjetij, družbena omrežja, sejemski katalogi, brošure ipd. Osredotočamo se na predstavitev trendov in smernic celostne vizualne predstavitve podjetja ter predstavimo primere dobrih praks. Z udeleženci se pogovorimo o njihovi trenutni predstavitvi ter skupaj preučimo možnosti izboljšav.
  2. V drugem delu seminarja se osredotočimo naorodja za uspešno pripravo poslovnega nagovora ¨busines pitcha¨ pred tujo poslovno javnostjo. Podjetja dobijo smernice, kako naj bo učinkovit nagovor vsebinsko strukturiran, kako se nanj pripraviti in kako ga izvesti. Predstavimo ključne smernice potrebne za pripravo predstavitve ter opozorimo na pomembnost neverbalne komunikacije.
  3. Tretji del je namenjen nadgradnji pridobljenega znanja. Udeleženci  še bolje spoznajo, kaj razlikuje odlične od povprečnih predstavitev podjetij. Vsak udeleženec pripravi svojo kratko predstavitev podjetja ter jo javno izvede. Trenerji in udeleženci podajo povratne informacije.

Izobraževani program vsebuje veliko praktičnih primerov, udeleženci  pridobljena znanja že tekom izvajanja programa preizkušajo na primerih lastnih podjetij

Časovnica izvedbe

20. september 2022

Datum

Vsebina

Predavatelj

10:00 - 13:00

- Pomen celostne vizualne podobe podjetja

- Uspešna priprava, orodja in smernice

- Prve verzije predstavitev udeležencev in predlogi za izboljšave

Vlado Begović, CorpoHub d.o.o.

22. september 2022

Datum

Vsebina

Predavatelj

10:00 - 13:00

- Dodatne informacije za uspešno pripravo, orodja in smernice

- Prve verzije predstavitev udeležencev in predlogi za izboljšave

- Popravljene verzije predstavitev udeležencev in dodatni predlogi za izboljšave

Vlado Begović, CorpoHub d.o.o.

Udeležba na delavnicah je brezplačna in omejena na 15 udeležencev iz mikro, malih in srednje velikih slovenskih podjetij.

Delavnice bodo potekale v slovenskem in angleškem jeziku.

Prijavite se lahko do petka, 16. septembra 2022 oziroma do zapolnitve razpoložljivih mest.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj