Brezplačna spletna delavnica - »Zakaj je izjemna strategija prihoda na trg boljša od odličnega produkta«

Brezplačna spletna delavnica - »Zakaj je izjemna strategija prihoda na trg boljša od odličnega produkta«

23. 08. 2022

Datum: 30. avgust 2022, od 13.00 do 16.00 ure

Kraj: na spletu

Lahko ste razvili neverjeten produkt, ki je tehnično najbolj napreden, vendar brez dostopa do pravega trga boste izgubili. Žalostna zgodba, ki se vedno znova ponavlja je, da veliko podjetje z boljšim sistemom distribucije, lansira nekaj kar je podpovprečno in zmaga. Prav zato prihod na trg vedno prekaša še tako dober produkt.

Če razumemo pomen strategije prihoda na trg in kako zgradimo ustrezen motor za prihod na trg, še preden lansiramo nov produkt ali odpremo nove trge ali nove prodajne poti, bomo s tem dobili enkratno prednost pred konkurenco. Prihod na trg temelji na močni skladnosti produkta in trga ter odlični distribuciji. Strategija prihoda na trg je tako pomembna zato, ker brez nje ni dolgoročne rasti.

Vsebina delavnice:

  • kako se lotimo prihoda na trg,
  • pomen strategije prihoda na trg,
  • grajenje našega motorja za prihod na trg,
  • izvedba in praksa.

Predavateljica: ​​Jasna Klemenc se več kot 25 let ukvarja s prihodom na trg. Na globalni ali lokalni trg je lansirala več kot 20 povsem novih produktov v več kot 7 različnih industrijah tako v B2C kot v B2B, vključno z B2B2B. Izvedla je 1.000+ planov prihoda na trg od storitev, rešitev do fizičnih produktov. Njen članek Zakaj je izjemna strategija prihoda na trg boljša od odličnega produkta je eden izmed najbolj označenih na Mediumu. Facilitira tako brand kot dizajn sprinte in coacha ustanovitelje in kreatorje za prihod na trg. Zase pravi, da je dizajner za prihod na trg. Odlično poznavanje tako produktnega vodenja kot celotnega marketinga in delo tako v korporacijah kot startupih, ji je omogočilo, da je izoblikovala ponovljiv pristop, kako se hitro in z najmanj truda lahko infiltriraš na katerikoli trg lokalno ali globalno. Zato je razvila Obvladaj E-mreženje spletni tečaj, ki ga poučuje na Maven.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj