Brezplačne delavnice - »Kako do uspešne digitalne transformacije?«, Sežana, Šoštanj in Slovenj Gradec

Brezplačne delavnice - »Kako do uspešne digitalne transformacije?«, Sežana, Šoštanj in Slovenj Gradec

07. 06. 2022

Datum in kraj:

  • 8. junij 2022, med 10.00 in 12.00 uro, v prostorih Inkubatorja Sežana
  • 9. junij 2022, med 13.00 in 15.00 uro, v prostorih SAŠA inkubatorja v Šoštanju
  • 10. junij 2022, med 12.00 uro in 13.30 uro, v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja v Slovenj Gradcu

Digitalizacija je prisotna na vsakem koraku. Podjetja, ki so se digitalizirala, so bolj agilna, učinkovitejša in bolj konkurenčna. V inovacijskem ekosistemu 4PDIH zato želijo čim večjemu številu podjetij predstaviti prednosti digitalizacije in korake do uspešne digitalne transformacije. Podjetja želijo seznaniti z možnostmi za pridobitev nepovratnih sredstev na tem področju, zato organizirajo brezplačne delavnice na temo uspešne digitalne transformacije.

Prva, ki je odprta za širšo javnost, bo v prostorih Inkubatorja Sežana potekala v sredo, 8. junija 2022, med 10.00 in 12.00 uro, druga v prostorih SAŠA inkubatorja v Šoštanju v četrtek, 9. junija 2022, med 13.00 in 15.00 uro, tretja pa v petek, 10. junija 2022, med 12.00 uro in 13.30 uro v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja v Slovenj Gradcu.

Digitalizacija - nujna za dolgoročni obstoj

Na delavnicah bodo udeleženci spoznali učinkovite korake za dvig digitalnih kompetenc ter načine uvajanja digitalizacije v podjetje. Seznanili se bodo z orodji, ki jim pri tem lahko pomagajo, ter izvedeli, kakšne so možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev za digitalno transformacijo. Delavnice so namenjene mikro, malim in srednje velikim podjetjem, v katerih se zavedajo pomena digitalizacije za zagotovitev dolgoročnega obstoja in poslovne uspešnosti vašega podjetja.

Udeležba je brezplačna, so pa obvezne prijave na dogodek. Za delavnico v Sežani zbirajo prijave na bit.ly/3x0W2N5, za delavnico v Šoštanju na https://bit.ly/3MowsYb.

Delavnice bodo potekale v sklopu projekta Digital Regions, udeležencem pa bodo predstavili tudi akcijski načrt podpornih storitev za digitalne transformacije podjetij, ki vključuje pristope, orodja in storitve. Ti bodo podjetjem na voljo v sklopu ekosistema 4PDIH. Akcijski načrt predstavlja ključni rezultat projekta Digital Regions.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj