Brezplačno predavaje - »Osnove rasti podjetja«, Črnomelj

Brezplačno predavaje - »Osnove rasti podjetja«, Črnomelj

07. 06. 2022

1 0
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 14. junij 2022, od 16.00 do 19.00 ure

Kraj: v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19, Črnomelj

Vabljeni na predavanje z naslovom: »Osnove rasti podjetja«, ki bo v torek, 14. junija 2022, ob 16.00 uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19 v Črnomlju.

Predavanje priporočajo tako mladim start up podjetjem, kot tudi za že utečenim manjšim in družinskim podjetjem, ki želijo razvoj in rast svojega podjetja ter funkcij v njem nadgraditi.

Vsebina:

Po tem, ko je podjetje razvilo izdelek ali storitev in ga uspešno prodajo prvim strankam, se mora podjetniška ekipa preusmeriti na razvoj podjetja kot organizacije. To zahteva velike spremembe v načinu delovanja, ki obsegajo obvladovanje procesov, vodstvene strukture in vzpostavitev profesionalne prodajne funkcije. Rast je nujna, ni pa enostavna. Poznavanje pasti in principov, ki jih je potrebno upoštevati lahko podjetniku privarčuje veliko časa, denarja in živcev.

O predavatelju:

Rok Stritar je ustanovitelj in direktor trgovine za gorniško opremo Kibuba. Od Leta 2004 do 2016 je deloval kot predavatelj za podjetniške predmete na ljubljanski Ekonomski fakulteti ter se je posvetil predvsem razvoju podjetij. S svojim znanjem in izkušnjami je priznan podjetniški mentor številnim posameznikom in podjetjem. Deluje predvsem na področjih validacije in optimizacije poslovne ideje, tržnih raziskav in razvoja produkta, organizacije in optimizacije poslovnih procesov, … Kot podjetniški mentor in predavatelj vse več časa posveča »Scale up« podjetjem ter prehoda iz podjetniške v managersko vlogo vodij podjetij.

Udeležba je brezplačna.

Prijavite se lahko do ponedeljka, 13. 6. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj