Brezplačni spletni seminar - »Validacija ideje preko SPRINTA«

Brezplačni spletni seminar - »Validacija ideje preko SPRINTA«

07. 06. 2022

Datum: 10. junij 2022, od 11.00 do 14.00 ure

Kraj: na spletu

Vabljeni na brezplačni spletni seminar z naslovom: »Validacija ideje preko SPRINTA«.

Seminar bo vodil serijski podjetnik Dean Habuš, ki je bil leta 2020 izbran med Top 5 Young Potential of the Year s strani AmCham.

Sprint je petdnevni program za odgovarjanje na kritična poslovna vprašanja za preizkušanje svoje poslovne ideje. Razvit pri Google Ventures, je “največji bum” poslovne strategije, zapakiran v preizkušen proces, ki ga lahko uporabi vsaka ekipa.

Če delate skupaj v sprintu, lahko skrajšate cikel neskončnih debat in mesece stisnete v en teden. Namesto da bi čakali na lansiranje MVP, da bi razumeli ali je ideja dobra, boste dobili jasne podatke iz realističnega prototipa. Sprint vam daje super moč: Hitro se lahko premikate naprej v prihodnost, da vidite svoj končni izdelek in reakcije strank, preden sprejmete kakršne koli drage odločitve.

Tematika spletnega seminarja:

  • Kaj je Sprint?
  • Kaj potrebujem za izvedbo?
  • Ali lahko izvedem sprint brez izkušenj?
  • Točni step by step napotki za sprint
  • Kakšno ekipo rabim za izvedbo sprinta?
  • Ali lahko sprinti delujejo v večjih organizacijah ali celo neprofitnih organizacijah?

Predavatelj: Dean Habuš

Dean je zagrizen podjetnik in večni optimist. Entuziazem za podjetništvo ga je že v zgodnjih dvajsetih letih peljal preko prvih učnih procesov (neuspehov) do uspešno spisnih podjetniških zgodb. Leta 2020 je bil izbran med Top 5 Youg Potential of the Year s strani AmCham. Trenutno je njegova ključna naloga, da kot soustanovitelj v svojih podjetjih skrbi za prepoznavanje novih priložnosti za rast in globalizacijo. Odgovoren je za strateška partnerstva in postavljanje poslovnih modelov ter strategij za vstop na tuje trge.

Sam zase še pravi, da je družinski človek, ki uživa v druženju z ženo, sinom in psom. Velika verjetnost pa je tudi, da ga ujamete na specialki, v hribih ali pri igranju tenisa.

Udeležba je brezplačna

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj