Business Gladiator Promo Event - »Poslovno mreženje«, Novo mesto

Business Gladiator Promo Event - »Poslovno mreženje«, Novo mesto

07. 06. 2022

Datum: 9. junij 2022, ob 18.00 uri

Kraj: Razvojni center Novo mesto, Podbreznik 15, Novo mesto

Business Gladiator je podjetniški program, ki je pripomogel, da smo priča novim podjetniškim zgodbam, kot so BubblebiteReusable technologiesUnidekorMorningwoodFungalist, ki uspešno hodijo na svoji poti.

Ker si želijo, da bi tudi letos organizirali izjemen program, ki bo omogočil rast novih podjetij in podjetniških idej, si želijo v pogovor vključiti širšo javnost, vključno s podjetniki, ki so sodelovali na podjetniškem programu.

Na dogodku se boste mrežili, zato so v goste povabili Boška Praštala, ki vam bo predstavil pomen povezovanja v poslovnem svetu.

Boško Praštalo je v poslovnem svetu prepoznan kot »guru mreženja«, ki je svojo veščino razvijal od otroštva.  Prav zaradi veščin mreženje je danes lastnik licence Superbrands Slovenija, medija Super Znamka in avtor knjige Mreženje - skrivnosti mreženja v zasebnem in poslovnem svetu.

Njegova zgodba je povezana s prepričanjem, da je vse mogoče, če smo proaktivni, pozitivno gledamo na življenje in imamo ob sebi prave ljudi. S strastjo in željo, da pomaga ostalim pri lažjem uresničevanju osebnih in poslovnih ciljev, je razvil posebno metodologijo mreženja, ki je zaradi svojih jasnih, preprostih in učljivih lastnosti dostopna vsem.

Kako gledati na mreženje, kje se aktivirati, zakaj je ključno, da se začnemo čim prej mrežiti boste izvedeli na samem dogodku.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Operacijo SIO-PIP-2020-22 sofinancira Republika Slovenija v okviru Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj