Brezplačni 5. Masterclass - »Pitch VIP top 6« - Viki Pavlič, Velenje

Brezplačni 5. Masterclass - »Pitch VIP top 6« - Viki Pavlič, Velenje

07. 06. 2022

Datum: 7. junij 2022, od 17.00 do 20.00 ure

Kraj: SAŠA inkubator, Šaleška cesta 2A, Velenje

Pospeševalniški program Startup Generator se bliža finalu. 6 izbranih ekip se bo pripravljalo na svojo zaključno prezentacijo, pitch.

Na delavnici bo Viki Pavlič mlade podjetnike naučil bistvenih elementov za dober pitch. Spoznali boste, kaj je pomembno, ko želimo nekaj pojasniti in kakšne metode obstajajo, da smo učinkoviti.

Pozornost boste namenili tudi delu pitcha, kjer navdušujemo in prepričujemo svoje občinstvo, vse to pa vam bo v pomoč pri pripravi triminutne učinkovite in navdušujoče predstavitve, ki jo boste pred komisijo izvedli 16. 6. 2022, ko bodo razglasili 3 finaliste programa.

O predavatelju: Viki Pavlič je podjetnik in strokovnjak komunikacije na področju prepričevalnega govora. Je avtor treh Pitching Canvasov in izvaja treninge za izboljšanje prezentacij in pitchev. Njegovo poslanstvo je pomagati inovatorjem prenesti sporočilo o »wow« ideji, saj verjame, da je kvaliteta ideje odvisna od tega, kako je predstavljena. Pri svojem delu se povezuje večinoma s pospeševalniki startupov, razvojnimi oddelki podjetij in drugimi razvijalci inovacij.

Poleg treniranja uspešne komunikacije se ukvarja tudi z inovacijo samo: izvaja različne delavnice s področij poznavanja deležnikov in razumevanja kupcev. Pri tem se povezuje s tehnološkimi startupi, tudi z vodilnim evropskim tehnološkim inkubatorjem YES!Delft, in predava na Tehniški univerzi v Delftu (TU Delft).

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj