Brezplačna strokovna ekskurzija - Izmenjava dobre prakse z ogledom primorskih podjetij, delujočih v lesni industriji (Logatec, Izola, Koper)

Brezplačna strokovna ekskurzija - Izmenjava dobre prakse z ogledom primorskih podjetij, delujočih v lesni industriji (Logatec, Izola, Koper)

31. 05. 2022

2 0
Koristnost članka
2 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 3. junij 2022, odhod ob 7.00 uri - trgovinski center STOP SHOP v Leskovcu pri Krškem (trgovine Muller, C&A in druge)

Kraj: Logatec, Izola, Koper

SPOT Svetovanje Posavje vabi podjetnike in potencialne podjetnike skupaj z OOZ Krško na brezplačno strokovno ekskurzijo - izmenjavo dobre prakse z ogledom primorskih podjetij, delujočih v lesni industriji.

Ogledi inovativnih oz. zanimivih podjetij: Podjetje Okna in vrata Nagode d.o.o. - Logatec; Ogled največjega lesnega centra v Sloveniji - InnoRenew v Izoli, Obisk v podjetju Vina Koper.

Program: odhod ob 7.00 uri - trgovinski center STOP SHOP v Leskovcu pri Krškem (trgovine Muller, C&A in druge).

Podjetje Okna in vrata Nagode d.o.o. - Logatec: Obisk podjetja Okna in vrata Nagode d.o.o. iz Logatca, bomo pričeli ob 9.00 uri in si ogledali njihov nov proizvodni obrat in razstavni salon, ki so ga odprli v lanskem letu. Podjetje Okna in vrata Nagode, je uspešno slovensko podjetje, specializirano za izdelavo lesenega stavbnega pohištva.

Malica (topla malica) - 10.00 uri

Ogled največjega lesnega centra v Sloveniji - InnoRenew v Izoli - ob 12.00 uri: Gre za center odličnosti in je neodvisni raziskovalni inštitut, ki se ukvarja z raziskovanjem obnovljivih materialov in trajnostne gradnje ter vpeljavo znanstvenih dognanj v industrijsko prakso, predvsem s preučevanjem lesa in njihove uporabe. Imajo tudi »Živi laboratorij«, ki ga sestavlja ekipa strokovnjakov in znanstvenikov, ki so na voljo vsem, ki jih potrebujejo.

Obisk v podjetju Vina Koper - 13.30: Gre za eno izmed vodilnih slovenskih »vinskih« podjetij, ki je izvozno naravnano in sodelujejo v številnih evropskih projektih. V sklopu ogleda podjetja bo predstavitev podjetja in ogled njihove vinske kleti z degustacijo.

Kosilo - ob 15.00 uri

Predviden prihod v Krško ob 19.00 uri.

Udeležba na strokovni ekskurziji je brezplačna, prvenstveno je namenjena MSP-jem.

Prijavite se lahko do vključno srede, 1. junija 2022.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj