Brezplačna spletna delavnica - »Instagram in Facebook«

Brezplačna spletna delavnica - »Instagram in Facebook«

19. 04. 2022

1 1
Koristnost članka
1 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 21 april 2022, od 12.00 do 15.00 ure

Kraj: na spletu

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško, izvajajo različne izobraževalne vsebine. Vabijo vas, da se jim pridružite na brezplačni in zelo aktualni spletni delavnici - »Instagram in Facebook«, ki bo potekala v četrtek, 21. aprila 2022, s pričetkom ob 12.00 uri.

Družabni omrežji Instagram in Facebook sta med najpomembnejšimi kanali digitalnega marketinga. Spoznali boste primere uspešnih objav, različne formate objav, vrste objav in pomen hashtagov, A/B testiranja in delovanje remarketinga.

Osredotočili se boste na ustvarjanje uspešne vsebine na teh dveh družabnih omrežjih in spoznali načine za povečanje dosega objav.

Podrobneje boste pogledali Facebook in Instagram orodja za ustvarjanje vsebin, oglaševanje in prodajo.

Naučili se boste ustvariti oglaševalsko kampanjo, spremljati in brati statistične podatke (insights).

Poleg usmeritev in napotkov pri pripravi tekstov boste spoznali tudi orodje Canva za pripravo grafik.

Cilj delavnice je, da udeleženci spoznajo osnovne in napredne načine ustvarjanja in oglaševanja vsebin na družabnih omrežjih Facebook in Instagram. Po delavnici bodo lahko samostojno pripravljali vsebine, zasnovali digitalne marketinške kampanje in jih uspešno izpeljali.

Delavnica je namenjena podjetnikom, start-upom, skrbnikom profilov na družabnih omrežjih in vsem, ki bi se želeli naučiti ustvarjanja vsebin z velikim dosegom (organskim in promocijo).

Za lažjo izvedbo delavnice je zaželeno, da imajo udeleženci pri sebi računalnike za delo.

O izvajalki: predavateljica Maja Šetinc je strokovnjakinja za komuniciranje in marketing pri podjetju MAIA MEDIA. Na tem področju je aktivna že od študentskih let, ko je poleg študija Komuniciranja in medijev ter Slovenistike pridobivala tudi praktično znanje in se dodatno samoizobraževala. Kot strokovnjakinja za družabna omrežja skrbi za digitalne kampanje naročnikov, pripravlja besedila in grafike ter daljša marketinška in PR sporočila.

Ima večletne izkušnje s postavljanjem strategij nastopa na družabnih omrežjih za startupe ter pripravljanjem vsebin za korporacije. Znanje in izkušnje, ki jih je pridobila pri delu, deli tudi na praktično zastavljenih delavnicah. Med strankami, s katerimi redno sodeluje, so podjetja DS Smith, Micro Team, Run-Tiger, BP Vision, Adrema, zavodi ZPTM, MC Krško in društvo Šola zdravja.

Spletna stran podjetja MAIA MEDIA: https://maia-media.si/

Maja Šetinc na Linkedinu: https://www.linkedin.com/in/maja-setinc/

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj