Brezplačna spletna delavnica - »Spletni marketing in prodaja« - 2. del

Brezplačna spletna delavnica - »Spletni marketing in prodaja« - 2. del

19. 04. 2022

Datum: 19. april 2022, od 16.00 do 17.30 ure

Kraj: na spletu

Tokrat so za vas pripravili nadaljevanje brezplačne delavnice za začetnike - »Spletni marketing in prodaja«.

Vodil jo bo Žiga Berce, vodja marketinga pri podjetju Taia, sicer pa poznavalec startup scene in množičnega financiranja.

Vedno več kupcev kupuje izključno preko spleta. Tisti, ki pa ne, pa tam iščejo in preverjajo podjetja. Številni lastniki novoustanovljenih malih podjetij toliko energije posvečajo svojim izdelkom in storitvam, da se ne zavedajo, da uspeh ne bo prišel le od tega, kar podjetje ponuja. Uspeh izvira iz sposobnosti, da dosežete stranke in jih spodbudite k nakupu. Trženje je ključni element za uspeh malih podjetij.

Internetno trženje je omogočilo lažje in cenovno dostopnejše doseganje širšega trga. Interakcija s strankami in rezultati so tu veliko lažje merljivi. Vidite lahko, katere metode prinašajo odziv ter vodijo do prodaje, in katere ne. Ti podatki vam omogočajo, da svoja prizadevanja osredotočite na tisto, kar deluje. Internetni marketing je dostopen podjetjem vseh velikosti.

Lahko sodelujete in se povežete s svojim trgom. Socialni mediji vam omogočajo neposredno komunikacijo s skupinami ali celo s posameznimi potrošniki. To je brezplačen način, ki vam omogoča pogovor s svojim trgom in zagotavlja hitre povratne informacije o tem, kaj deluje in, kaj je vašim strankam všeč. Prek družbenih omrežij imate možnost graditi neposredne odnose s svojimi strankami.

Program delavnice:

  • Podjetje na spletu
  • Nabiranje kontaktov
  • Email marketing
  • Sledenje napredku
  • Oglaševanje
  • Odnosi z javnostmi (PR)

Predavatelj: Žiga Berce je strokovnjak za trženje z 8-letnimi izkušnjami pri vodenju ekip, pospeševanju rasti, strateškem pozicioniranju, gradnji blagovne znamke in vodenju oglaševalskih akcij, ki vključuje zagonska podjetja B2C in B2B. Je v rezultate usmerjen, odločen vodja, z močnim podjetniškim duhom s ciljem povečanja prodaje.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj