Brezplačna spletna mala šola prava za podjetnike - 1. del

Brezplačna spletna mala šola prava za podjetnike - 1. del

12. 04. 2022

3 0
Koristnost članka
3 oseb je članek označilo kot koristen.

Datum: 19. april 2022, od 17.00 do 18.30 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Si že slišal_a, da "ignorantia iuris nocet"? Ja, ja ... Nepoznavanje prava škodi.

Pravo 101 je pravna šola, katere poslanstvo je približati pravo nepravnikom. V okviru svoje dejavnosti sodeluje s podjetji, posamezniki in srednjimi šolami.

Pravo 101 se zaveda pomembnosti pravnih znanj, hkrati pa problema njihove nedostopnosti. Pomembne pravne teme, ki so neločljiv sestavni del posameznikovega vsakdanja in poslovnega sveta, zato uči na preprost, praktično uporaben način, ki je razumljiv in dostopen vsakomur.

O predavatelju: Vid Indihar Veličkovič je magister prava in diplomiran manager. Pravno izobrazbo je pridobil na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, vzporedno ekonomsko izobrazbo pa na Univerzi Severne Danske. Združeno je pridobljena znanja uporabljal kot pravno-poslovni svetovalec večjim podjetjem na slovenskem in hrvaškem trgu, na Inštitutu za ekonomijo, pravo in informatiko. Danes vodi pravno šolo Pravo 101 in pridobljeno znanje prenaša na slušatelje predavanj.

Delavnica je brezplačna in se bo odvila v dveh delihPrva bo potekala preko spleta v četrtek, 19. aprila 2022, ob 17.00 uri.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz ESRR.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj