Brezplačna spletna delavnica - »Kako najdemo formule za osebni uspeh in zadovoljstvo - potovanje po spirali uspeha« - z mag. Darjo Zorko Mencin

Brezplačna spletna delavnica - »Kako najdemo formule za osebni uspeh in zadovoljstvo - potovanje po spirali uspeha« - z mag. Darjo Zorko Mencin

05. 04. 2022

Datum: 19. april 2022, od 18.00 do 20.30 ure

Kraj: na spletu

Vabljeni na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Kako najdemo formule za osebni uspeh in zadovoljstvo - potovanje po spirali uspeha« - z mag. Darjo Zorko Mencin, ki bo potekala v torek, 19. aprila 2022, od 18.00 do 21.00 ure.

Komu je namenjena delavnica:

  • Imate takšne delovne in/ali poslovne rezultate, s katerimi niste preveč zadovoljni?
  • Ali kljub vašim velikim naporom imate občutek, da stopate na mestu?
  • Se vam zdi, da delujete kot gasilec, saj stalno gasite »požare« in veste, da morate narediti korenito spremembo?

Vsebina:

  • Osebna refleksija uspeha
  • Postavitev dobrih pogojev za uspeh
  • Modeliranje faktorjev uspeha in meta pozicija
  • Izgradnja in aktivacija notranjih virov
  • Postavitev zmagovite strategije uspeha in zaključna manifestacija

Uspeh ni nekaj, kar se zgodi čez noč!  Je premišljeno in usmerjeno delovanje, podkrepljeno z določenim načinom razmišljanja.

Na delavnici boste torej iskali odgovore, kako je potrebno uspeh nenehno razvijati.

Predavateljica: mag. Darja Zorko Mencin, Insights trenerka, NLP vodstvena, poslovna in transformacijska coachinja in mentorica, trenerka po metodi Taquion, izvedenih preko 800 ur coachinga Znana je po svoji izjemni sposobnosti, da »odpira oči« na področju osebnega razvoja in vam pokaže učinkovito pot miselne naravnanosti za doseganje vaših uspehov z vidika poslovnih in delovnih rezultatov ter osebne izpolnjenosti. Verjame, da vsakdo lahko doseže osebno odličnost ne glede na notranje ali zunanje okoliščine. Avtentični holistični pristop kombinira s praktičnimi tehnikami coachinga, srčna promotorka koncepta osebne odličnosti, ki je nastal na osebni poti polnih izzivov, dogodivščin in lekcij. Ima izjemno bogate mednarodne večkulturne izkušnje, saj je delala in živela v sedmih različnih državah, vključno z Malto, Turčijo, Indijo, Švedsko, Argentino, Švico in Ukrajino.

Za svoje delo je prejela priznanje Exceptional Women of Excellence v Haagu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj