Brezplačni dogodek - »Team Up Live«, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Team Up Live«, Ljubljana

05. 04. 2022

Datum: 13. april 2022, ob 17.00 uri

Kraj: GEA College, Dunajska 156, Ljubljana

Projekt TeamUp je leta 2017 ustanovil Lean Startup Croatia  z namenom, da ustanoviteljem startupov v zgodnji fazi zagotovi pomoč in podporo, da na zabaven in učinkovit način najdejo svoje prve sodelavce, soustanovitelje, zaposlene ali mentorje.

Glede na to, da konvencionalna orodja kot so spletni oglaševalci, kadrovske agencije in ostali kanali za iskanje zaposlitve niso primerna za iskanje zgodnjih sodelavcev, saj je narava dela v startupih pogosto taka, da ni podlage za vzpostavitev rednega delovnega odnosa, pa tudi oglasni prostor je predrag. Zato je ena ključnih aktivnosti TeamUp projekta dogodek TeamUp Live.

Za podjetniški uspeh je izjemno pomembna moč in sposobnost ekipe. Z dogodkom TeamUp Live želijo pomagati startup ekosistemu, da poveča kakovost in zmogljivost obstoječih startup ekip. S temi aktivnostmi neposredno prispevajo k razvoju startup ekosistema in ustvarjajo novo generacijo startup podjetnikov.

Na dogodku TeamUp Live se bodo predstavili startupi, ki imajo odprta nova delovna mesta in kjer lahko najdejo osebe, s katerimi so kompatibilni in se z njimi pogovorijo tudi po dogodku v neformalnem okolju.

Vabljeni na dogodek vsi, ki imate željo delati v hitro rastočih startup okoljih in imate znanje, ki ga le-ti iščejo.

V uvodu vas bo nagovoril startupovec Jan Forsthuber, podjetnik, direktor in soustanovitelj podjetja DeltaHub, kjer razvijajo izdelke za lažjo in prijetnejšo uporabo računalnikov in so v letu in pol od ustanovitve prodali 50 tisoč izdelkov, največ v ZDA. Kar se je začelo kot hobi in nekaj, v kar  starši niso verjeli, je zdaj njihova zaposlitev s polnim delovnim časom. Njihov moto je: “Team work makes the dream work”.

Jan Forsthuber pravi, da je »podjetništvo reševanje izzivov, nikoli ne moreš biti pripravljen na vse. Zato je najboljša možnost nabiranja znanja delo, praksa je najboljša šola.” Hkrati pa poudarja, da je mreženje aktivnost, ki je pomembna pri podjetništvu. Tako je Jan na prvem podjetniškem tekmovanju spoznal Amadeja Tausesa in Primoža Erjavca, s katerima so kasneje ustanovili podjetje DeltaHub. Sam je prek mreženja dobil službo, za katero sploh ni bilo razpisa.

Nato pa se bodo predstavili startupi, ki vsak dan rastejo in širijo svoje poslovanje ter imajo trenutno odprte zanimive pozicije.

Dogodek TeamUp Live se bo prenašal tudi v živo prek Webex kanala. Link bo objavljen na dan dogodka.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije »SIO Inkubator GEA 2020-22«.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj