Brezplačna spletna delavnica - »Povečanje povpraševanja prek Linkedin-a«

Brezplačna spletna delavnica - »Povečanje povpraševanja prek Linkedin-a«

05. 04. 2022

Datum: 20. april 2022, od 9.00 do 12.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Povečanje povpraševanja prek Linkedin«, ker boste spoznali kako povečati svojo promocijo ter pridobiti nove kupce s pomočjo uspešne marketinške in prodajne kampanje na omrežju Linkedin.

Družbeno omrežje LinkedIn je največja profesionalna platforma, ki je namenjena prepoznavnosti podjetij in posameznikov.

V Sloveniji je odprtih okoli 430.000 osebnih profilov in več kot 5.200 profilov podjetij. Linkedin družabno omrežje šteje 792 milijonov članov iz več kot 200 držav.

​Ste med njimi tudi vi? Ga uporabljate za povečanje povpraševanja po svojih izdelkih in storitvah?

Če ga že uporabljate ali se še niste opogumili za vstop na Linkedin “trg” potem je ta delavnica nalašč za vas. Veliko uporabnikov ne ve kako se lotiti prodajne in marketinške kampanje na omrežju Linkedin.

Vsebina delavnice:

  • Kako povečati povpraševanja,
  • Kako voditi komunikacijo,
  • Kako povečati svoj prodajni index - Social Selling Index (SSI),
  • Kako povečati prodajo in še mnogo več.

Z vami bo Blaž Branc, predavatelj, trener in  ustanovitelj ter CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Austrian Airlines, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Atlantic Grupa, Mimovrste=), Helios, Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina, Generali, Gorenje, Združenje Manager, Intesa Sanpaolo idr.

Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javno agencijo.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj