Brezplačni dogodek - »Zavedanje o energijah na poti uspeha«, Krško

Brezplačni dogodek - »Zavedanje o energijah na poti uspeha«, Krško

29. 03. 2022

Datum: 31. marec 2022, od 10.00 do 13.00 ure

Kraj: v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško

V sklopu rednih aktivnosti Podjetniškega inkubatorja Krško izvajajo različne izobraževalne vsebine. Vabijo vas, da se jim pridružite na brezplačni aktualni delavnici z naslovom: »Zavedanje o energijah na poti uspeha«, ki bo potekala 31. marca 2022, od 10.00 do 13.00 ure v prostorih Podjetniškega inkubatorja Krško.

Program delavnice:

Kolikokrat se resnično vprašamo, ko smo na poslovni poti, ali je naše delovanje v skladu z našim poslanstvom? Ali se zavedamo, kako pomembna je naša lastna energija in energija okolja za doseganje podjetniških ciljev?

V strnjeni triurni delavnici vas bodo s preprostimi in praktičnimi vajami popeljali v ozadje nevidnih energij ter se dotaknili izzivov na podjetniški poti. Tehnike in koristni nasveti, ki se jih boste naučili, so uporabni tako v poslovnem, kot zasebnem življenju.

Delavnica vsebuje naslednje sklope:

  • Spoznaj svojo moč in potenciale ter ju uporabi v podjetništvu
  • Prepoznaj notranjo srčno željo na podjetniški poti
  • Pridobi podporo podzavesti
  • Zaupaj sebi, svoji viziji in sprejmi odgovornost
  • Odstrani ovire za lahkotnejšo pot do poslovnega cilja
  • Opusti stare navade in dopuščaj spremembe

Predavateljica Irena Šafer, je terapevtka naravnega zdravljenja, reikistka, regresoterapevtka in medij, po formalni izobrazbi pa diplomirana ekonomistka.

Pri svojem delu s sočutjem, srčnostjo in najglobljim spoštovanjem  do vsakega posameznika ter dolgoletnimi izkušnjami, intuicijo  in znanjem celostno pristopa k ozaveščanju, vzpostavitvi ravnovesja, podpori pri zdravljenju in osebnostni rasti oseb, ki poiščejo njeno pomoč.

Bogati jo več kot desetletje dolga pot raziskovanja in sodelovanja s številnimi avtorji, izvajalci ter različnimi terapevti. Praktična in teoretična znanja je pridobila s področja biorgonomije, karmične diagnostike, šamanizma, Bachovih esenc, I chinga, zdrave prehrane, kvantnih tehnik, upravljanja prek sreče po nauku G G ter s šolanjem v Novi šoli pod mentorstvom Bebe Splichal. Izkušnje ima tudi kot predavateljica in vodja delavnic.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj