Brezplačno spletno usposabljanje (trije moduli) - »Kako odpraviti stres, ko se nam svet obrača na glavo?«

Brezplačno spletno usposabljanje (trije moduli) - »Kako odpraviti stres, ko se nam svet obrača na glavo?«

29. 03. 2022

Datum:

  • 1. modul - 5. april 2022, od 17.00 do 19.45 ure
  • 2. modul - 7. april 2022, od 17.00 do 19.45 ure
  • 3. modul - 12. april 2022, od 17.00 do 19.45 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije ZOOM

Kako učinkovito in na praktičen način premagamo stres v vsakdanjem življenju in v vseh situacijah tako na poslu kot tudi doma?

V teh negotovih razmerah je še posebej pomembno in potrebno, da se  podjetniki in potencialni podjetniki usposobite s tehnikami in metodami, ki vam bodo omogočale prepoznati stres ter ga odpraviti. Na tak način boste lažje in pravilneje ukrepali tako na področju pridobivanja novih poslov, prilagajanja na nove razmere, pri upravljanju s kadri ter sprejemanju težkih odločitev.

Prav zato so za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno spletno usposabljanje z naslovom: »Kako odpraviti stres, ko se nam svet obrača na glavo?«, ki bo potekalo v treh modulih:

  • 1. modul - torek, 5. april 2022, od 17.00 do 19.45 ure
  • 2. modul - četrtek, 7. april 2022, od 17.00 do 19.45 ure
  • 3. modul - torek, 12. april 2022, od 17.00 do 19.45 ure

Na usposabljanju se boste naučili kako učinkovito na praktičen način premagati stres v vsakdanjem življenju in v vseh situacijah tako v poslu kot tudi doma s pomočjo preproste metode EFT.

Kaj je metoda EFT?

Metoda EFT ali tapkanje je preprosta metoda sproščanja, ki vam pomaga, da začutite svoja čustva in sprostite napetosti. Metoda EFT predpostavlja, da so napetosti, stres in naše splošno počutje povezani z našim čustvenim stanjem. Tapkanje pa je orodje, ki pomaga telesu, da začnemo drugače razmišljati in čustvovati, ter s tem podpremo pozitivne spremembe v telesnem in čustvenem zdravju.

Metoda EFT deluje na podlagi lahkega tapkanja, s katerim stimulira določene točke na našem telesu ob osredotočanju na svojo težavo. Take težave so stres, skrbi, trema, strah, jeza, tesnoba, neprijetni spomini, nerešeni problemi in podobno.

Na usposabljanju boste:

  • izvedeli, zakaj je stres pozitiven, prekomeren stres pa škodljiv;
  • spoznali, kaj je tapkanje/metoda EFT;
  • izvedeli, kako in zakaj tapkanje deluje;
  • se naučili, kako tapkanje uporabiti kot metodo samopomoči pri obvladovanju stresa v podjetju in drugih situacijah;
  • se naučili tapkanje uporabiti v konkretnih stresnih situacijah (na sestanku, predstavitvi, pri delu pod časovnim ali drugačnim pritiskom).

Cilji usposabljanja

Naučiti se tapkanja, preproste metode za sproščanje čustvenih napetosti, ki je enostavna za uporabo in vedno pri roki. Vedno in povsod bodisi na sestanku, v službi, pri sklepanju poslov ali doma,  z uporabo te preproste metode boste lažje in učinkoviteje delovali.

Z vami bo predavateljica Katja Drobež, magistra ekonomije, izvajalka EFT, diplomirana astrologinja, mama, žena, ultramaratonka in osvajalka visokih vrhov.

Več o predavateljici

Če se želite prepustiti mojstrici tapkanja po metodi EFT in osvojiti to preprosto metodo, ki bo zavedno spremenila vaš način premagovanja stresnih situacij, potem ne odlašajte in se prijavite!

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj