Brezplačni seminar - »Kako poslovati v Kazahstanu«

Brezplačni seminar - »Kako poslovati v Kazahstanu«

21. 05. 2013

Datum: 27. maj 2013, ob 13.00 uri

Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana C / I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Pripravljalni seminar pred obiskom gospodarske delegacije v Republiki Kazahstan bo potekal v ponedeljek, 27. maja 2013, ob 13.00 uri v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (dvorana C / I. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana.

Minister za zunanje zadeve Republike Slovenije Karel Erjavec bo med 12. in 14. junijem 2013 z gospodarsko delegacijo obiskal Kazahstan. V času obiska bo potekalo zasedanje mešane slovensko-kazahstanske komisije za trgovinsko in gospodarsko sodelovanje, ki jo na slovenski strani vodi minister Erjavec, na kazahstanski strani pa ministrica za zdravje Salidat Kairbekova. V okviru obiska bosta organizirani poslovni konferenci in B2B sestanki v Astani in Almatyju.

Ob tej priložnosti na Gospodarski zbornici Slovenije, v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve RS in Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT) pripravljam seminar z naslovom: »Kako poslovati na kazahstanskem trgu«. Seminar je namenjen predstavitvi kazahstanskega gospodarstva in priložnosti za slovenska podjetja ter pripravi slovenskih podjetij na junijsko izhodno gospodarsko delegacijo.

Program

Udeležba na seminarju je brezplačna.

Prijave: Prijave sprejemajo na e-naslov: bojana.jancic@gzs.si ali mateja.kranjc-stefanec@gov.si, in sicer do četrtka, 23. maja 2013.

Dodatne informacije: Kontaktni osebi: Bojana Jančič, Tel: (01) 5898 473 in Mateja Kranjc Štefanec, Tel: (01) 478 2047.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj