Informativni dan za razpis Eco Innovation 2013

Informativni dan za razpis Eco Innovation 2013

21. 05. 2013

Datum: 13. junij 2013, ob 13.00 uri

Kraj: hotel Plaza (Srednja dvorana), Bratislavska cesta 8, Ljubljana

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS), v okviru projekta Enterprise Europe Network ter v sodelovanju z Izvršno agencijo za konkurenčnost in inovativnost (EACI) vabi na »Informativni dan za razpis Eco Innovation 2013«, ki bo v četrtek, 13. junija 2013, ob 13.00 uri, v hotelu Plaza (Srednja dvorana), Bratislavska cesta 8, v Ljubljani.

Na informativnem dnevu bodo predstavljene informacije in usmeritve ter nasveti kako pripraviti dober predlog projekta. Predstavljena bosta tudi dva primera dobre prakse projektov slovenskih podjetij, ki so bili uspešni na razpisu preteklih let. Predstavnica EACI bo na voljo tudi za individualno svetovanje za konkretne nastajajoče projekte.

Program

Razpis Eco Innovation je namenjen malim in srednje velikim podjetjem, ki so razvila okolju prijazne inovativne proizvode, postopke ali storitve in imajo težave pri uveljavljanju na trgu. Razpis je namenjen podpori inovativnih proizvodov, metod, storitev in postopkov, katerih cilj je preprečevanje ali zmanjševanje vplivov na okolje, ali ki prispevajo k optimalni uporabi virov.

Več o programu Eco Innovation

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Prijave: Svojo prisotnost potrdite najkasneje do 11. junija 2013 na e-prijavnici.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj