Poslovno sodelovanje

Poslovno sodelovanje

21. 05. 2013

Podrobnejše informacije o navedenih ponudbah lahko dobite pri kontaktnih osebah navedenih spodaj.

EEN-maj-41

Madžarski proizvajalec strojnih delov iz aluminija, išče dobavitelje, ki so certificirani po NADCAP programu (National Aerospace and Defense Contractors Accreditation Program), ker to zahteva njihov ameriški kupec. Podjetje je zainteresirano za dolgoročno poslovno sodelovanje s certificiranimi dobavitelji.

EEN-maj-42

Nemško podjetje, ki je specializirano za e-izobraževanje in je vodilno na trgu učnih programov za Microsoft Office v Nemčiji, išče partnerje, ki dobro poznajo lokalni trg e-izobraževanja.

EEN-maj-43

Korejsko podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo izobraževalnih robotov, išče trgovske posrednike (agente).

EEN-maj-44

Špansko podjetje, specializirano za izvedbo projektov sončnih elektrarn, išče poslovne partnerje in nudi svoje podizvajalske storitve podjetjem iz evropskih držav in Latinske Amerike.

EEN-maj-45

Švedsko podjetje, ki razvija različne varnostne izdelke za povečanje varnosti pri delu na višini, išče distributerje za svoje izdelke.

EEN-maj-46

Švedsko podjetje, ki je razvilo varnostni izdelek za pomoč električarjem pri vzpenjanju na visokonapetostne električne drogove išče proizvajalce kovinskih izdelkov, predvsem proizvajalce visokonapetostnih električnih drogov iz Litve, Slovaške, Slovenije, Romunije, Estonije, Turčije, Poljske in Latvije.

EEN-maj-47

Nizozemsko podjetje, specializirano za podporne storitve izvoza za mala in srednje velika podjetja, išče podjetja po vsej Evropi, ki so zainteresirana za izvoz na Nizozemsko.

EEN-maj-48

Hrvaško podjetje, ki deluje na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij, ponuja svoje storitve in  strateško svetovanje srednjim in velikim podjetjem v različnih panogah. Podjetje je zainteresirano tudi za skupna vlaganja.

EEN-maj-49

Dansko start-up podjetje je razvilo lesen svinčnik z vgrajenim semenom. Ko je svinčnik prekratek za uporabo, se lahko posadi in iz njega zrastejo zelišča ali rože. Podjetje išče trgovske posrednike in trgovske verige, ki se ukvarjajo s prodajo daril ali izdelkov za oglaševanje.

EEN-maj-50

Italijansko podjetje, ki deluje na področju energetsko učinkovite gradnje, strešnih izolacij, ogrevalnih in hladilnih sistemov, ponuja svoje storitve tujim podjetjem, na primer proizvajalcem lesenih hiš, ki jih zanima vstop na Italijanski trg in iščejo podizvajalce.

EEN-maj-51

Romunsko   podjetje, specializirano za catering, nudi storitve trgovskega posrednika   kakovostnim proizvajalcem hrane in pijače.

EEN-maj-52

Poljski distributer nudi svoje distribucijske storitve proizvajalcem surovin za pekarne, sladoledarstvo in slaščičarstvo.

EEN-maj-53

Škotsko podjetje, mednarodno uveljavljen distributer hrane, širi svojo dejavnost in išče nove dobavitelje prehranskih izdelkov.

EEN-maj-54

Špansko podjetje, specializirano za proizvodnjo otroške posteljnine in pohištva za otroke, išče partnerje v Evropske unije ali Švice, ki ponujajo komplementarne izdelke: otroški vozički, otroške posteljice, zibelke in podobni izdelki.

EEN-maj-55

Podjetje iz Velike Britanije, specializirano za trženje storitev za učitelje glasbe, ponuja franšizo za učitelje kitare, klavirja in bobnov ter za glasbene šole po Evropi.

EEN-maj-56

Romunsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju cestnega tovornega prometa, ponuja svoje storitve vsem zainteresiranim tujim podjetjem.

EEN-maj-57

Britansko svetovalno podjetje, specializirano za tehnologije na področju obnovljivih virov energije in varčevanja z energijo, išče podjetja, ki želijo vstopiti na britanski trg in ponuja svoje storitve kot podizvajalec.

EEN-maj-58

Poljsko podjetje išče tujega proizvajalca avtomatskih in elektronskih industrijskih naprav, ki ga zanima vstop na poljski trg in nudi storitve trgovskega posrednika ter poprodajne storitve tehnične podpore in izvajanja inštalacij na Poljskem.

EEN-maj-59

Francosko podjetje, specializirano za dobavo rezervnih letalskih delov in drugih industrijskih proizvodov, ki ima kupce po celem svetu, širi paleto svojih izdelkov in išče nove proizvode (strojni deli, orodja itd.), ki zanimajo njihove industrijske partnerje.

EEN-maj-60

Nemško podjetje ponuja storitve distribucije, svetovanja in inženiringa na nemškem trgu, za proizvajalce industrijske opreme in izdelkov kot so: izmenjevalniki toplote, črpalke, industrijske in hidravlične cevi za tlačne posode, cevovodi in rezervoarji za vodo.

Gospodarska zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network - Slovenija

Dimičeva 13, 1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Petra Arzenšek

Tel: 01 / 589 81 56

E-mail: petra.arzensek@gzs.si

Mariborska razvojna agencija

Enterprise Europe Network - Slovenija

Pobreška cesta 20, 2000 Maribor

Kontaktna oseba: Jolanda Damiš

Tel: 02 / 333 13 07

E-mail: een@mra.si in jolanda.damis@mra.si

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Enterprise Europe Network – Slovenija

Celovška 71, p.p. 2350, SI-1000 Ljubljana

Kontaktna oseba: Mag. Larisa Vodeb

Tel: 01 / 583 05 88

E-mail: larisa.vodeb@ozs.si

Univerza na Primorskem

Znanstveno-raziskovalno središče Koper

Enterprise Europe Network - Slovenija

Garibaldijeva 18, SI-6000 Koper

Kontaktna oseba: Sebastjan Rosa

Tel: 05 / 663 77 13

E-mail: sebastjan.rosa@zrs.upr.si

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj