Brezplačna spletna predstavitev spodbud Eko sklada za gospodarstvo

Brezplačna spletna predstavitev spodbud Eko sklada za gospodarstvo

22. 03. 2022

Datum: 31. marec 2022, od 8.30 do 10.00 ure

Kraj: na spletu preko aplikacije MS Teams

SPOT Svetovanje Podravje vabi podjetnike in potencialne podjetnike na brezplačno spletno delavnico, kjer vam bo gospa Jagoda Martina Lenčič, univ.dipl.inž.str., vodja energetske svetovalne pisarne Slovenska Bistrica, predstavila aktualne podpore Eko sklada, Slovenskega okoljskega javnega Sklada z vsemi novostmi.

Vsebina delavnice:

  • Spodbude Eko sklada po področjih: ogrevanje in prezračevanje, izolacija in okna, učinkovita raba energije, električna samooskrba, gradnja ali celovita obnova stavb, vozila in infrastruktura trajne mobilnosti, voda, zmanjševanje onesnaženja zraka, upravljanje z odpadki in odstranjevanje azbesta)
  • Postopek pridobivanja spodbud
  • Pomoč pri pridobivanju spodbud
  • Svetovanje v pisarni ENSVET

Predstavitvi spodbud Eko sklada bo sledila vsebinska predstavitev pomena LCA analize za produkte in podjetja ter spodbude, ki so na voljo na tem področju.

Delavnica je namenjena mikro, malim in srednje velikim podjetjem.

Udeležba je brezplačna.

Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest oz. najkasneje do srede, 30. 3. 2022, do 12.00 ure. Število udeležencev je omejeno! Obvezna prijava na dogodek preko spletne prijavnice.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek je izveden v okviru projekta SPOT Svetovanje Podravje, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj