Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu BakuTel (Baku, Azerbajdžan)

Poziv podjetjem za posredovanje interesa za nastop na sejmu BakuTel (Baku, Azerbajdžan)

14. 05. 2013

Datum: od 25. do 28. septembra 2013

Kraj: Baku, Azerbajdžan

Glede na velik interes slovenskih podjetij s področja informacijsko komunikacijskih tehnologij po sodelovanju s podjetji iz Azerbajdžana, na Javni agenciji Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) pozivamo podjetja, da posredujejo svoj interes za udeležbo na sejmu BakuTel, ki bo potekal od 25. do 28. septembra 2013 v Bakuju, Azerbajdžan.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 161 razstavljavcev iz 23 držav, obiskalo pa ga je preko 11.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja informacijsko komunikacijskih tehnologij.

Produktne skupine izdelkov in storitev so: telekomunikacije in omrežja, IT tehnologije, kabelske in brezžične povezave, satelitske komunikacije in tehnologije, oddajniška in profesionalna oprema, bančništvo in storitve, varnostni sistemi, širokopasovne komunikacije in tehnologije, programska oprema in ICT sistemi, E- vlada ter E- učenje.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.bakutel.az.

V kolikor bo izraženega dovolj interesa podjetij in organizator sejma posledično temu razpolaga z ustreznimi prostimi prostorskimi kapacitetami, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzel celotno koordinacijo in izvedbo skupinske predstavitve na sejmu Bakutel. V primeru izpolnitve zgoraj navedenih pogojev za izvedbo skupinske sejemske predstavitve na sejmu Bakutel SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Prijave: Vljudno vas vabimo, da vaš interes za udeležbo na sejmu Bakutel sporočite v pisni obliki na obrazcu (Word, PDF) najkasneje do srede, 15. maja 2013.

Dodatne informacije: Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma - SPIRIT Slovenija, Kontaktna oseba: g. Matjaž Rovan, Tel: (01) 5309 828, Faks: (01) 58 91 877, e-pošta: matjaz.rovan@japti.si.

Elektronski dokumenti:

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj