Grow Slovenia with Google z vami tudi v letu 2022

Grow Slovenia with Google z vami tudi v letu 2022

08. 03. 2022

Vir in informacije: Izvozno okno, 3. 3. 2022, www.izvoznookno.si

Ponovna priložnost za pridobitev nujno potrebnih znanj s področja digitalnega marketinga, optimizacij spletnih strani in upravljanja z digitalnimi orodji.

Marca nadaljujemo z brezplačnimi delavnicami

Javna agencija SPIRIT Slovenija po uspešno izpeljanih 88 delavnicah v letu 2021, z več kot 7.000 udeleženci, meseca marca nadaljuje s serijo brezplačnih 90 minutnih delavnic z vodilnimi domačimi strokovnjaki digitalnega sveta.

Delavnice bodo tudi tokrat brezplačne in  bodo potekale online! 

Grow Slovenia with Google - program aktualnih delavnic in prijave

Market Finder pomaga odpirati izvozne trge

V okviru pobude Grow Slovenia with Google je na voljo nadgrajeno orodje Market Finder, ki podjetjem pomaga odpirati izvozne poti in trge. Gre za brezplačno platformo, ki mikro, mala in srednja podjetja vodi na vsakem koraku njihove izvozne poti. Orodje s pomočjo umetne inteligence oceni pripravljenost podjetja za širitev v tujino, na podlagi ocene pa podaja personalizirana priporočila za njegovo potencialno mednarodno širitev. Več o orodju si lahko preberete tukaj.

V načrtu tudi program individualnega svetovanja

Celoten program v letu 2022 še nadgrajujemo z individualnim svetovanjem podjetjem, ki so se udeležila delavnic. Progam je v pripravi. Več bo znanega v naslednjih tednih.
Ste se že udeležili katere od delavnic in bi si želeli izvedeti več?

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj