Brezplačni dogodek - »Predstavitev poslovne ideje pred investitorji«, Kamnik

Brezplačni dogodek - »Predstavitev poslovne ideje pred investitorji«, Kamnik

08. 03. 2022

Datum: 22. marec 2022, od 17.00 do 19.00 ure

Kraj: Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Organizator: Pospeševalnik KIKštarter in Zadruga KIKštarter, Fužine 134, Kamnik

Potrebujete zagonska sredstva za uresničitev svoje poslovne ideje?

Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME. Sklad prvenstveno podpira startup ideje v višini med 5.000 in 30.000 €, v kolikor je ideja na trgu uspešna pa lahko startup računa tudi na poslovne angele in na drugo fazo vložka.

Sklad je v preteklosti že podprl nekaj uspešnih zgodb med drugim tud Sleepy Bottle (www.sleepybottle.com) in Gaia Naturelle (www.gaianaturelle.com), več o Pospeševalniku KIKštarter pa si lahko preberete tukaj.

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupom ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

Kako deluje

V zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

Udeležba je brezplačna.

Izpolnjeno prijavnico morate vrniti do 10. 3. 2022.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj